Fripturi

Friptura de pui cu salata

Publicat: 13 iul. 2015

Ingrediente:

6 copanele fara os si piele
2 linguri ulei de susan
sare de mare
piper negru
50 gr maioneza
zeama de la jumatate de lamaie
2 linguri ghimbir dat pe razatoare
6 foi de salata verde
2 cepe arpagic, feliate marunt
2 linguri sos de soia, cu putina sare
50 gr morcovi taiati fasii
200 gr struguri rosii, fara seminte

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune copanelele intr-o tava. Stropeste-le cu uleiul de susan si presara peste ele piper si sare. Adauga putina apa in tava ca sa previi arderea ori uscarea copanelelor. Acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Amesteca maioneza cu sosul de soia, zeama de lamaie si ghimbirul. Pune intr-un bol mare carne, morcovii, strugurii si arpagicul. Omogenizeaza si adauga dressingul pregatit anterior.
Pune frunzele de salata verde intr-un platou, iar deasupra mancarea.



loading...

Adauga un comentariu