Fripturi

Friptura din pulpe de curcan cu kaizer si sos acrisor

Publicat: 29 ian. 2012

Ingrediente:

2 pulpe inferioare de curcan
150 g kaizer
2 morcovi
1 ceapa
1 pahar vin alb
200 g compot de visine
piper
sare
   
Mod de preparare:

Spalam pulpele bine si kaizerul il taiem felii. Apoi facem putin loc sub piele cu degetul si indesam feliile de kaizer.Morcovii ii curatam si taiem in lung, ceapa o curatam si o taiem bucati mai mari.
Punem intr-o tava termorezistenta putin ulei, asezam pulpele si pe langa ele legumele. Condimentam cu sare si piper si adaugam un pahar de vin alb.Acoperim cu o folie de alumniu si coacem 60 de minute la foc potrivit. Apoi luam folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca carnea frumos.Scoatem pulpele pe un platou separat si legumele impreuna cu sosul din tava le punem intr-o craticioara. Adaugam visinile din compot si sucul si zdrobim bine. Eu am folosit blenderul pentru supe creme. Servim cu piure de cartofi sau orez.
Friptura din pulpe de curcan cu kaizer si sos acrisor pregatita de Amalia.

Citeste si Piure de cartofi



loading...

Adauga un comentariu