Diete si regimuri

6 fructe care ard grasimile si sustin pierderea in greutate

Publicat: 28 iun. 2020
mere
Fructe care ard grasimile

Fructe care ard grasimile. Înainte de a opta pentru suplimente alimentare pline de substanțe chimice, trebuie în primul rând să aveți o dietă echilibrată. Cu toate acestea, după cum știm, nu este indicat să abuzăm de fructe, deoarece sunt bogate în carbohidrați simpli. Fructoza din fructe nu este niciodată bună pentru silueta. Din fericire, multe fructe sunt utile pentru a pierde în greutate. Pentru a sprijini pierderea în greutate, profitând în același timp de numeroase substanțe nutritive (vitamine și oligoelemente), iată o listă a fructelor care ard grăsimi, care sunt dușmani ale grasimii.

Mărul, regina fructelor care ard grăsimea

Mărul este fructul ideal pentru slăbire. Oferă un indice glicemic scăzut în comparație cu alte fructe și este scăzut în calorii (54 kcal la 100 g). Bogat în apă (85, g / 100g) pentru a va hidrata bine, pectinele sale îl fac, de asemenea, un suprimant natural al apetitului foarte eficient. Mestecarea acestui fruct crocant promovează și senzația de sațietate. Acest fruct va reduce producția de insulină. Bine de știut: perele oferă, de asemenea, pectină și, prin urmare, împiedică celulele să absoarbă grăsimi!

Fructe care ard grasimile. Lămâia

Îți place apă caldă de lămâie dimineața? Cu atât mai bine, pentru că lămâia este excelentă pentru a ajuta la slăbire! Pe lângă faptul că furnizează vitamine și minerale, ajută la alcalinizarea organismului pentru a elimina toate toxinele din țesuturi. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr. Pectina îți va regla pofta de mâncare și te va ajuta să te simți rapid plin.

Avocado

Avocado este adesea considerat un aliment foarte gras. Cu toate acestea, nu toate grăsimile sunt rele! Un nutriționist sau dietetician vă va spune: este important să alegeți grăsimea potrivită. Cu toate acestea, avocado conține grăsimi de înaltă calitate și, prin urmare, trebuie preferat în contextul unei diete echilibrate și variate. Deci, chiar dacă este caloric (138 calorii la 100 g), nu fugi de el! Va avea grijă de sistemul dumneavoastră cardiovascular. Fibrele sale dietetice vor acționa ca un suprimant natural al apetitului.

Fructe care ard grasimile. Grapefruit

Excelent pentru micul dejun sau ca o gustare simplă cu vitamine, grapefruit este unul dintre fructele care ard grăsimile. Neindulcit, chiar ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge. Conține un antioxidant în acest scop, care ajută la echilibrarea nivelului de insulină.

Banane

O altă surpriză în această listă de fructe care ard grăsimi! Într-adevăr, bananele au o reputație de îngrășare. Și totuși, sunt una dintre cele mai bune gustări pentru pofticiosi. Vă permite să vă simțiți plini și, prin urmare, să vă limitați pofta de mâncare după aceea. Banana va promova captarea celulelor grase și transformarea acestora în energie.

Rodia

Dacă nu știți tehnica potrivită, rodia nu este cel mai ușor fruct de mâncat. Cu toate acestea, merită efortul! Într-adevăr, bogăția sa în fibre permite susținerea unei digestii sănătoase. În plus, antioxidanții săi elimină toxinele care înfundă organismul. Polifenolii săi sunt de asemenea extrem de eficienți în reducerea poftei de mâncare, stimulând metabolismul. Toate acestea te vor ajuta să arzi grăsimea mai repede.

Adauga un comentariu