National

Frunzaverde: Basescu trebuie suspendat, Elena Udrea nu va ajunge in fruntea PDL

Publicat: 04 feb. 2013
1

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, se declara afectat de declinul in care se afla PDL, partidul in care a petrecut 22 de ani, si apreciaza ca fenomenul este determinat de faptul ca partidul a fost confiscat de un „grupuscul condus de Traian Basescu”.
 
 „Inevitabil datorita politicii pe care PDL… si nu PDL, ci un grupuscul care a confiscat PDL, influentat de Basescu. Politica acestui grupuscul in perioada 2008-2012 a generat contraperformanta de la Slatina si la nivel national.

Prin comparatie, in 2007, PD a obtinut 35% la europarlamentare, in 2008 la alegerile pentru parlamentul national a obtinut 33%, iar acum 13-14%, si partidul domnului Ungureanu si celalalt din ARD au si ei o participare de 1,5-2%. Daca ar fi sa ne intoarcem in trecut este performanta pe care la vreme respectiva PD o obtinea in 1996″, a declarat Frunzaverde la Antena3.
 
 „Am fost in acest partid 22 de ani. N-am plecat din PDL pe care l-am adus pe dreapta scenei europene, am plecat tot intr-un partid de dreapta. Nu pot sa spun ca nu ma afecteaza, un partid inseamna oamenii, sunt foarte multi oameni care au pus suflet, au avut performanta administrativa, nu meritau un astfel de destin”, a afirmat vicepresedintele liberal, apreciind ca „Elena Udrea nu va ajunge in fruntea partidului”.
 
 In opinia lui Frunzaverde, presedintele Traian Basescu trebuie suspendat pentru ca nesocoteste voturile a milioane de romani. Amintind de propunerea acestuia de a demisiona daca demisioneaza si membrii Parlamentului, Frunzaverde a spus: „…face o afirmatie grava: ar accepta sa isi dea demisia, daca membrii parlamentului demisioneaza, ceea ce din nou trimite in derizoriu Parlamentul…Nu poti nesocoti voturile a milioane de romani. Ele nu sunt doar o stampila pe un buletin de vot. Cum sa le nesocotesti din start si sa spui sa-si dea demisia Parlamentul? Sigur sunt foarte multi, dar cine a promulgat aceasta lege ce aduce atat de multi parlamentari in legislativ? Traian Basescu”.
 
„In primul rand din respect pentru vot nu trebuia facuta aceasta afirmatie. Mai are un substrat- pe undeva nesocoteste realitatea majoritatii USL. Astazi are o majoritate de 70% din legislativ, un guvern foarte stabil, nu poti nesocoti aceste realitati”, a continuat Frunzaverde, intarind totusi ca „Basescu trebuie suspendat numai daca nu respecta Constitutia„.

Comentarii
  • Acest FoaieVerde are-o dambla: sa moara partidul altuia (vorba cantecului: „sh-am o dambla, sh-am o dambla, cu nevasta altuia”). Numai ca la fel cu orice frunza, a inceput sa se usuce. Numai brazii sunt vesnic verzi – iar FoaieVerde e buruiana, nu brad.

  • o persoana cu mult bun simt si gindeste pozitiv chiar daca multor persoane nu le convine este cinstit si gindeste corect ce nu e bun nu va convine stimati colegi

  • o persoana cu mult bun simt si gindeste pozitiv chiar daca multor persoane nu le convine este cinstit si gindeste corect ce nu e bun nu va convine stimati colegi

  • DUPA ATATIA ANI DE „ADMIRAT” POLITICA ROMANEASCA, EU TOT NU AM INTELES CE ARE ACEST „CAPDEBOU CUOCHIBELITZI”, ADICA FRUNZAVERDE, CU PERESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU. CEL MAI GRAV
    ESTE CA, DE CATE ROI AI VAD FOTOGRAFIA IN ZIAR, ACESTA INCEPE SA PUTA( MA REFEREAM LA ZIAR)…

Adauga un comentariu