Actualitate

Frunzele acestei plante distrug bacteria responsabila de aparitia ulcerului. Cum se prepara leacul

Publicat: 20 iul. 2018
17

Responsabila de majoritatea bolilor de stomac, Helicobacter Pylori este o bacterie extrem de rezistenta care persista toata viata in mediul acid al stomacului. De cele mai multe ori, insa, bacteria H. Pylori provoaca o inflamatie cronica a stomacului numita gastrita cronica, afectiune ce evolueaza lent si persista toata viata, daca nu este tratata.

Aceasta se poate transforma treptat, de-a lungul mai multor ani, in ulcer sau chiar cancer. In 50% din cazuri, infectia nu produce simptome. Atunci cand se manifesta, pacientul poate acuza izolat sau in asociere durere in partea superioara a abdomenului, balonare, senzatia de plenitudine dupa ingestia unor cantitati mici de alimente, greata, varsaturi sau lipsa apetitului alimentar.

In unele cazuri, manifestarile clinice pot fi expresia directa a unor complicatii, cum ar fi sangerarile gastrointestinale (emisia de scaune negre, lucioase).     

Exista insa un remediu care face minuni in cazul in care aveti aceasta bacterie sau doriti sa preveniti reaparitia ei. Pentru preparare aveti nevoie de: 300 g de frunze de urechelnita (Sempervivum tectorum) si 4 linguri de miere poliflora.

Pune frunzele de urechelnita in masina de tocat carne sau, daca ai un blender, le poti face cu acesta mult mai bine. Se amesteca apoi cu mierea pana se omogenizeaza si se ia o lingurita dimineata, pe stomacul gol.

Nu este neaparat necesar sa adaugati miere, aceasta adaugandu-se doar pentru a-i da un gust mai bun, astfel incat sa fie cat mai placut in momentul administrarii.

Pastreaza amestecul la frigider. Este recomandat sa se consume acest amestec timp de 30 de zile, dupa care puteti face din nou analizele de sange. Veti vedea ca in urma acestui tratament, Helicobacter Pylori va fi eliminata.

Adauga un comentariu