Cancan ultimă oră

Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație. Iată ce a făcut artistul

Publicat: 21 nov. 2020

Fuego nu a mai ținut cont de regulile de circulația din Capitală. Artistul s-a grăbit pentru a ajunge la o întâlnire și a luat câteva decizii greșite pentru a evita traficul infernal din București.

Fuego nu mai ține cont de regulile de circulație

Fuego este un artist ocupat. Are multe proiecte și întâlniri pe care trebuie să rezolve și este nevoie să fie punctul, pentru că altfel lucrurile se pot amesteca. Astfel, din cauza programului încărcat pe care îl are, artistul face eforturi pentru a ajunge la timp în locurile unde are treabă. Se pare că de data aceasta traficul nu a fost de partea lui Fuego. Surprins de paparazzi spynews.ro, artistul a fost surprins atunci când nu respecta regulile de circulația, în plină zi, în Capitală.

Fuego a fost fotografiat de paparazzi în mașina lui de lux, în timp ce gonea prin oraș pentru a ajunge rapid la o întâlnire. În timpul condusului, cântărețul a făcut un mic ocol pentru a-și lua un costum de la o doamnă, care îl aștepta pe stradă. Cu toate că regulile de circulație au fost „uitate”, artistul a dat dovadă de precauție și și-a pus masca de protecție pe față, chiar și pentru câteva secunde cât s-a dat jos din mașină.

Ce a făcut Fuego în trafic

Surprins de paparazzi spynews.ro, Fuego a fost fotografiat în timp ce a încălcat linia continuă pentru a prinde culoarea verde la semafor. Acesta nu avea timp și nici răbdare să aștepte coloana de mașini care se formase în fața lui. Ba mai mult, artistul a tăiat calea altui autoturism, care venea din urmă.

Ajusn la locație, Fuego și-a parcat mașina și a ezitat să coboare până și-a aranjat masca. Și-a luat haina pe care i-a dat-o femeia și a intrat în clădire, relaxat, semn că a ajuns totuși la timp.

Fuego, mesaj îngrijorător pentru fani: „Eu unul am obosit”

Fuego a transmis un mesaj ingrjiorator pentru fanii săi pe o reţea de socializare. Cântăreţul a atras empatia admiratorilor după ce a recunoscut că este sătul de oamenii care văd doar partea goală a paharului. Artistul este bine cunoscut pentru relaţia apropiată pe care o are cu susţinătorii săi cu care împărtăşeşte multe trăiri.

Într-un mesaj postat recent, Fuego a transmis un mesaj cu care şi-a îngrijorat fanii.

Mesajul cu care Fuego a reuşit să îşi emoţioneze fanii

Paul Surugiu, pe numele real, s-a declarat mereu un apărător al decenței, valorilor și bunului simț. El a transmis fanilor, de data aceasta, un mesaj care le dă de înţeles că întâmpină dificltăți în a se regăsi în societatea actuală care este, în mare parte, dirijată de răutate.

La 44 de ani, Fuego s-a declarat mereu un artist împlinit și un om care are tot ce își dorește. Totuși, ultima postare de pe Facebook a neliniștit audiența. Mesajul este unul sensibil și profund.

„Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm cei mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă, am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă. Și se poate trăi și fără a pune ștampile.

Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre. Ștampilele se pun, responsabil, din câte știu eu, la vot, nicidecum în viață și-n societate. Știu că e libertate și e bine să fie așa.

Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficienți de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook. Eu unul văd lucrurile altfel. Cred că oamenii cu adevărat înțelepți și asumați sunt cei care privesc și iau decizii gândite, sunt cei care cântăresc de două ori!”, se arată pe contul oficial al artistului.

Adauga un comentariu