Stiri

Fujitsu se lauda de noile sisteme antifurt pe noile laptopuri Lifebook

Publicat: 16 feb. 2012
Noile notebook-uri LIFEBOOK prezentate de Fujitsu sunt dotate cu cea de-a doua generatie de procesoareIntel Core si echipate cu tehnologii software precum Intel Anti-Theft si Intel Wireless Display.
Fujitsu aduce functionalitati suplimentare prin integrarea tehnologiei Intel Anti-Theft in echipamentele sale.

Intel Anti-Theft este implementata prin parteneriate cu producatori de sisteme de securitate precum Absolutesau Computrace. Astfel, pe baza de abonament, utilizatorul poate beneficia, in cazul furtului, de localizarea echipamentului, de stergerea datelor in sistem remote sau chiar de recuperarea acestora.

Aceste optiuni pot fi achizitionate separat sau intr-un singur pachet prin produsul Advanced Theft Protection care combina toate cele 3 functionalitati. Cea mai noua versiune a Intel Anti-Theft este disponibila pentru notebook-urile bazate pe cea de-a doua generatie a gamelor de procesoare Intel Core si Intel Core vPro.
De asemenea, in cadrul unei demonstratii, reprezentantii Fujitsu si Intel au prezentat live si tehnologia Intel Wireless Display, care permite utilizatorilor sa vizioneze fisierele de pe notebook pe un monitor sau mai multe in acelasi timp, prin intermediul conexiunii wireless.


loading...

Adauga un comentariu