Cancan

Fulgy, noul asistent al Mirelei Vaida la „Acces Direct”? Ce condiție a pus fiul Clejanilor

Publicat: 14 sept. 2021
Băiatul Clejanilor i-a propus Mirelei Vaida să fie el asistent pentru emisiunea Acces Direct, însă a pus și unele condiții

Fanii emisiunii „Acces Direct” sunt șocați de un anunț recent. Fulgy vrea să fie asistentul Mirelei Vaida. Dar care sunt condițiile pe care fiul Clejanilor le aduce în prim-plan și ce dorințe are tânărul cântăreț…

„Acces Direct” este în căutare de asistentă sau asistent. În timpul acesta, mai multe domnișoare dornice să se afirme se perindă în platoul emisiunii în speranța că vor pune mâna pe postul dorit. Probleme nu au început de foarte multă vreme, iar Fulgy cum a auzit acest lucru s-a autopropus pentru rolul de asistent TV.

Fulgy se autopropune asistent la „Acces Direct”

„Sărut-mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că dumneavoastră căutați și emisiunea dumneavoastră asistent. Mă întrebam dacă… de ce nu aș fi eu asistentul dumneavoastră și sper că nu vă supărați că vă pun condiții și chemați numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup”, a spus Fulgy pe Instastory.

Tânărul a avut un mic conflict chiar cu prezentatoarea de televiziune când în show-ul de la Antena 1 a venit sora sa vitregă. Ramona Manole îl acuza atunci pe solist că o amenință cu moartea și că astfel simte că ea și copiii săi sunt în mare pericol.

Cea din urmă a apelat atunci la Poliție pentru a-și rezolva problemele și pentru a se simți în siguranță. Nu a trecut mult timp până când scandalul dintre ei s-a stins. Nu se știu mai multe detalii, dar Fulgy se pare că și-a regândit strategia și a renunțat la multele dintre poveștile controversate cu care ieșea în prim-plan.

Fiul Clejanilor a reușit în urmă cu mai multe săptămâni să supere numeroase nume sonore de la noi printre care și celebrul Florin Bursuc pe care l-a acuzat că a violat-o pe Marga pe când fata era minoră.

Adauga un comentariu