Cancan ultimă oră

Fulgy se droghează din nou? Iată detaliul observat de fani – VIDEO

Publicat: 28 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fulgy se droghează din nou Iată detaliul observat de fani - VIDEO
Fulgy este acuzat că a tâlhărit un jurnalist iar termenul s-a amânat din nou, din cauza avocatului inculpatului, care nu s-a putut prezenta la proces

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, se află în continuare în arest la domiciliu. De acolo, artistul a făcut, în urmă cu câteva ore un live, care le-a dat de bănuit celor care îl ascultau în mijlocul nopții.

În imagini se vede cu Fulgy consumă un lichid de coloare roz și fumează țigară după țigară, în timp ce vorbește cu fani. În timpul live-ului, oamenii au început să îl întrebe dacă se droghează.

„Ce fumezi acolo”, „Îmi dai și mie o țigară?”, „Ce ai acolo, Fulgy, cox”, „A adus Marga drogurile”, „Ce tragi acolo, leuștean?”, „Merge iarba cu băutura aia”, „Unde e cuiul?”, ​„Îți bat la ușă dimineață băieții cu ochi albaștri”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Dar, dacă este să ne uităm mai atent la țigările pe care Fulgy, vom observa că, de fapt, sunt cât se poate de normale și aparțin unui brand cunoscut. Comentariile amintite mai sus se pot vedea pe tot parcursul materialului video de mai jos.

Ce se întâmplă cu Fulgy acum

Recent, fiul Clejanilor, Fulgy, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce în urmă cu trei zile a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța. Dacă va încălca această măsură, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani riscă să ajungă în arest preventiv.

Potrivit informațiilor din dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 consideră că fiul Clejanilor reprezintă un pericol social, după ce a agresat public un jurnalist și i-a luat telefonul mobil din mână, cu forța. De asemenea, tânărul l-a lovit cu pumnul în maxilar, apoi i-a transmis un mesaj de amenințare care a fost filmat de pe telefonul luat cu forța. Există o propunere de arestare preventivă pe numele lui Fulgy.
Incidentul în care este implicat fiul Clejanilor a avut loc în data de 10 iulie, sâmbătă. Totul s-a întâmplat în fața casei sale, unde se aflau mai mulți jurnaliști. Atunci, Dan Constantin Manole le-a cerut jurnaliștilor să nu mai filmeze, apoi i-a luat din mână telefonul unui reporter și l-a lovit în maxilar, cu pumnul.

Fulgy este cercetat de autorități pentru tâlhărie, conducere sub influența drogurilor, conducere fără permis și amenințare. În prezent, se află în arest la domiciliu și este monitorizat de poliție.

 

Adauga un comentariu