Eveniment-Social

Functionarul care isi bate joc de pascaneni, in vizorul Prefecturii

Publicat: 13 nov. 2011

Inginerul Vasile Prisecaru, de la Primaria Pascani, a intrat in vizorul Prefecturii iesene dupa ce numerosi pascaneni s-au plans ca problemele pe care le au in ceea ce priveste fondul funciar sunt cauzate de acesta. Prefectul Dragomir Tomaseschi a spus, cu ocazia ultimei vizite facute la Pascani, ca cetatenii s-au plans cu privire la Prisecaru din cauza faptului ca acesta nu vrea sa intocmeasca actele necesare pentru eliberarea titlurilor de proprietate. Mai mult decat atat, Tomaseschi a precizat ca in circuitul defectuos al problemelor legate de fond funciar sunt implicati si secretarul primariei Mircea Zuzan si fostul primar Neculai Ratoi. „Am avut foarte multe plangeri din partea cetatenilor, in audientele tinute la Pascani, la adresa inginerului Prisecaru, a lui Mircea Zuzan si a lui Neculai Ratoi. Sunt o sumedenie de reclamatii. Acestia nu intocmesc documentatiile necesare, oamenii sunt dusi cu vorba si drepturile lor sunt calcate in picioare. Eu voi insista la primarie sa puna in aplicare hotararile judecatoresti existente si solicitarile cetatenilor cu care am discutat. Nu se poate ca un grup de oameni sa isi bata joc de atatia cetateni”, a spus Dragomir Tomaseschi.

„Am acte pe o suprafata de 5 hectare de teren si cei de la primarie nu vor sa-mi dea mai mult de 3,5 hectare. De atatia ani ma poarta pe drumuri. Prisecaru este toata problema. El face afaceri cu terenurile oamenilor si, de aceea, nu vrea sa ne improprietareasca. Domnul primar a spus cand a candidat ca va schimba pe hotii din primarie. Ca il va schimba pe Prisecaru si ca vor rezolva problemele de fond funciar. L-am votat pentru asta. Nu numai eu, ci foarte multi pe care ii stiu cu probleme asemanatoare. Iata ca a ajuns primar si Prisecaru tot la primarie e si isi bate joc de noi. Credeti ca o sa il mai votam dupa ce nu s-a tinut de cuvant? Eu sunt sigur ca terenul meu este dat in folosinta la altul si ca se ia bunuri de pe el. De cativa ani buni suntem purtati tot pe drumuri. Sunt drepturile noastre si ei isi bat joc”, s-a plans pascaneanul Gheorghe Davidoaia.
Vineri, foarte putini angajati au fost gasiti la primarie, asta mai ales ca edilul-sef plecase de dimineata la Iasi, astfel ca reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI nu au reusit sa obtina o declaratie si de la functionarul acuzat.loading...

Adauga un comentariu