Actualitate

Furnizarea apei potabile va fi intrerupta la cateva blocuri din Pascani – UPDATE

Publicat: 04 ian. 2017
13

ApaVital incepe anul cu sistari de apa catre consumatori. Potrivit acestora, in scopul executarii de catre R.A.G.C.L. Pascani a unui bransament de apa cu distribuitor pentru blocurile G1A si G1B din strada Gradinitei, in vederea individualizarii consumurilor de apa, joi 5 ianuarie 2017, in intervalul orar estimat 08.00 – 11.00, furnizarea apei potabile este intrerupta catre blocurile K1, K2, K3, K4, F1, F2, B01, F3 ANL, G1A si G1B din strada Gradinitei, L1, L2 si H din strada Eugen Stamate, G2A si G2B din strada Stefan Cel Mare, I si J din strada Mihail Kogalniceanu, municipiul Pascani.

In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectaţi sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de intrerupere. Pentru detalii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969. 

Update – „având în vedere faptul că solicitarea R.A.G.C.L. Pașcani, de realizare a lucrării sus-menționate, a fost făcută într-un timp care nu permite înștiințarea cu minimum 24 ore inainte a utilizatorilor din zonele afectate, ApaVital, împreună cu R.A.G.C.L. Pașcani, au luat decizia amânării acestor lucrări până la o dată ulterioară” – APAVITAL IASI.  

Adauga un comentariu