Dulciuri

Fursecuri cu cocos si anason

Publicat: 10 feb. 2012

Ingrediente:

50 g faina
75 g zahar
1/2 pachet praf de copt
125 g margarina
1 ou
coaja rasa de la o lamaie
3 linguri de vin alb
1 lingurita cu anason (sau scortisoara)

Pentru umplutura:

50 ml lapte
100 g cocos
1 varf cutit de unt

Mod de preparare:

Prima data frecam cu zahar margarina, apoi punem vinul, oul, anasonul, praful de copt si coaja de lamaie rasa si faina fara sa va opriti din amestecat. Rezulta o coca potrivit de moale din care se taie rotunduri cu o cescuta si se apasa cu degetul la mijloc pentru a se obtine o adancitura. Se coc la foc potrivit 20 de minute.
Pentru umplutura puteti folosi orice: dulceata mai tare, miez de nuca sau mac oparit cu lapte, crema de vanilie.
Fursecuri cu cocos si anason pregatite de Amalia.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit