Dulciuri

Fursecuri cu gem de zmeura

Publicat: 18 ian. 2013

Ingrediente:

375 g faina
1 borcan cu gem de zmeura
1 ou
250 g unt
1 pliculet cu praf de copt
100 g zahar
sare

Mod de preparare:

Cerne intr-un bol faina si un praf de sare si pune in mijloc untul taiat cubulete, zaharul si oul batut si framanta pana cand obtii o compozitie care nu se lipeste. Dupa ce intinzi aluatul intr-o foaie potrivit de groasa, incearca sa tai fursecurile in forma de floare (te poti ajuta de cateva forme) si aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce le lasi la cuptor pentru 15 minute, uneste cate doua fursecuri cu dulceata de zmeura si presara deasupra lor zahar pudra. Le poti servi alaturi de un ceai sau un pahar de lapte caldut.

sursa: suntfericita



loading...

Adauga un comentariu