International

Furtuna dezastruoasa in ATENA! Masinile sunt inghitite de ape – bilantul MORȚILOR creste!

Publicat: 28 iul. 2018
1

Mai multe suburbii din partea de nord a Atenei au fost inundate dupa o furtuna violenta! Autoritatile locale din Grecia au anuntat ca cele mai grav afectate zone sunt Marousi, Vrilissia, Penteli si Chalandri si i-au rugat pe localnici sa ramana in case sau la adapost pana cand codul rosu va fi ridicat.    

Astfel, bilantul mortilor a crescut nu doar in urma incendiului, cat si a acestor inundatii. Oficialii vor comunica in curand un numar a celor care au pierit.

Pe unele strazi ale Atenei, apa a crescut peste un metru, iar pompierii fac eforturi disperate de a o evacua, pentru a nu creste si mai mult. Linia de urgenta a primit peste 140 de apeluri cu solicitari de ajutor. Majoritatea au fost de la soferii blocati in masini, unii fiind luati chiar pe sus – cu tot cu masina – de ape. Drumurile sunt acum inchise.

Comentarii
  • Și-a bătut joc omul de natură ??? e, acum natura ,,se răzbună”. Asta e valabil și la noi. Au defrișat ca proștii ??? acum, când vin acasă, belesc ochii cât cepele și se întreabă tot ca proștii : ,,Măi, dar casa mea era sus pe deal. Ce caută făcută grămadă în vale ?” răspunsul e simplu: ai fost, ești și poate vei rămâne un prostalău.

Adauga un comentariu