National

Fuziunea dintre PMP si UNPR se clatina

Publicat: 17 aug. 2016
1

Traian Basescu le-a spus liderilor din teritoriu ai partidului, care nu sunt de acord cu noile conduceri la nivel de organizatii judetene decise in urma fuziunii cu UNPR, ca au varianta de a se „desparti”.

Deputatul Nutu Fonta a reclamat in cadrul Consiliului Executiv National al PMP, existenta unor probleme in ceea ce priveste noua conducere la nivelul filialei din Maramures a partidului.

„Singurul obiectiv pe care-l avem astazi este sa vedem daca s-a desavarsit fuziunea in toate organizatiile. Este de importanta majora daca acest lucru s-a intamplat, daca am constituit noile organisme de conducere ale organizatiilor judetene si, eventual, municipale”, a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu i-a transmis lui Nutu Fonta ca „pentru Maramures este emisa o decizie”.

„Deci, daca decizia este data, considerati ca s-a asezat. (…) Avem doua variante: acceptati decizia luata la varful partidului, conform mandatului dat, sau, daca nu, ne despartim. Asta e drumul. Deci, vreau sa stiti foarte clar ca la nivelul conducerii partidului s-a primit un mandat la ultimul CEN prin care eu si cei doi presedinti executivi eram mandatati sa luam decizii. Acolo unde nu s-a rotunjit o intelegere la nivel local s-au luat decizii in conformitate cu mandatul primit”, a adaugat liderul PMP.

Adauga un comentariu