Cancan ultimă oră

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu! Milionarul a confirmat că nu mai e într-o relație cu blondina

Publicat: 20 feb. 2022
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Milionarul a confirmat că nu mai formează un cuplu cu fosta asistentă a lui Dan Capatos. În ianuarie, omul de afaceri și blondina au împlinit un an de relație, însă în cele 12 luni s-au separat și împăcat în repetate rânduri.

Întrebată, vineri, dacă mai este împreună cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a anunțat că fiul fostului ministru al Economiei trebuie să facă lumină cu privire la relația lor.

“Întrebați-l pe Gabi Bădălău. El este bărbatul, el trebuie să răspundă”, a răspuns, scurt, blondina.

Gabi Bădălău ar fi confirmat că nu mai are nicio legătură cu Bianca Drăgușanu, și că relația lor este de domeniul trecutului. Acesta ar fi, de fapt, și motivul pentru care cei doi nu au mai apărut împreună, în public, în ultima perioadă.

Despărțirea pare să fi avut loc în urmă cu mai mult timp, însă abia recent s-a aflat că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au rupt lanțul de iubire.

În ianuarie, cei doi au împlinit un an de relație, însă în cele 12 luni s-au separat și împăcat în mai multe rânduri. Acum, însă, despărțirea pare să fie definitivă.

Bianca Drăgușanu nu este afectată de despărțirea de Gabi Bădălău

Altfel, în timp ce Gabi Bădălău se află în România, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubani, unde se distrează alături de prietenele ei. Blodina nu pare deloc afectată de separarea de Gabi Bădălău, ba din contră.

Bianca Drăgușanu a călătorit spre Dubai în același avion cu Alex Bodi. Cei doi, însă, nu s-ar fi intersectat, potrivit spuselor fostei asistente a lui Dan Capatos.

“Nu știu, nu l-am văzut!”, a spus Bianca Drăgușanu.
Adauga un comentariu