Actualitate

Gabi Cristea si Marcel Toader, din nou impreuna! Uite poza care ii tradeaza!

Publicat: 24 iun. 2013

Gabriela Cristea si Marcel Toader au divortat de curand, dar se pare ca viata ii aduce tot impreuna.

Dupa ce, in urma cu ceva timp, cei doi au devenit parintii spirituali ai fetitei cantaretei Diana Bisinicu, in weekend, cei doi au fost din nou nasi de botez a unei superbe fetite pe nume Anastasia.

Gabi Cristea si Marcel Toader au postat pe conturile lor de Facebook atat imagini de la botez, cat si fotografii cu dragalasa lor finuta.

Intr-una dintre pozele postate de vedeta de televiziune, Gabi Cristea si Marcel Toader apar intr-o ipostaza extrem de apropiata, de parca nici nu ar fi divortat.

Fostul rugbist o tine in brate pe Anastasia, in timp ce Gabi sta foarte lipita de el, cu mana pe bratul fostului ei partener de viata cu care s-a balacarit pe la toate televiziunile.

"Am luat mirul Anastasiei Maria", a scris vedeta de televiziune langa poza.

Se pare ca Gabi si Marcel mai au inca sentimente unul fata de celalalt, in ciuda declaratiilor lor.

Imaginea respectiva este cu atat mai surprinzatoare cu cat, in fotografiile facute la botezul Anastasiei, cei doi au fost foarte distanti unul cu celalalt.

Daca Gabriela Cristea a postat pe site-ul socializare imagini in care apare si fostul ei sot, acesta a postat doar imagini in care apare doar el, alaturi de finuta lui.

Fosta prezentatoare de televiziune a facut publica si o inregistrare de la botezul Anastasiei.

Pentru a vedea inregistrarea de la botez, CLICK AICI!loading...

Adauga un comentariu