Magazin

Gabriel Cotabita, gasit INCONSTIENT in camera de hotel. Medicii lupta sa-l salveze

Publicat: 08 mai 2015
1

UPDATE 16:10 – Cunoscutul artist va fi supus unei interventii chirurgicale.

UPDATE 15:45 Gabriel Cotabita de afla internat la Sectia de Coronariene a Spitalului de Urgenta Floreasca. Este inconstient si a fost intubat de medici. Acum se afla la tomograf. La spital au ajuns si fiicele cantaretului, care sunt speriate si spun ca au vorbit de dimineata cu tatal lor, care se simtea bine in acel moment. Familia cantaretului a cerut discretie.
 

STIRE INITIALA – Gabriel Cotabita, celebrul cantaret, primeste in aceste momente ingrijiri medicale de la medicii SMURD. Acesta a fost gasit in camera de hotel in stare de inconstienta. Cotabita este in stare critica si respira cu ajutorul aparatelor, starea sa fiind una critica, dupa ce i s-a facut rau intr-un hotel din centrul Capitalei. Medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD, a declarat ca Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio-respirator si a fost resuscitat cu succes.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta la un hotel din Capitala, unde a fost chemat pentru a-i acorda ingrijiri cantaretului Gabriel Cotabita. Artistul a suferit un soc si a cazut inconstient, iar cei aflati in jurul sau au solicitat ajutorul medicilor. Dupa ce i s-a acordat primul ajutor, Gabriel Cotabita a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Adauga un comentariu