Mozaic muzical

Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus. Dezvăluiri tulburătoare făcute de artist

Publicat: 15 dec. 2020
Gabriel Dorobantu pe scena
Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus și a trecut prin momente extrem de grele.

Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus și a trecut prin momente extrem de grele. Artistul a fost internat în spital și le mulțumește medicilor care au avut grijă de el în această perioadă grea. Potrivit celor spuse de cântăreț, acesta ar fi trecut pe lângă moarte din cauza SARS-COV-2.

Interpretul melodiei ”Gara noastră mică”, scrisă de regretatul compozitor Dumitru Lupu, a stat internat și a precizat ca medicii spitalului din Băicoi au făcut adevărate minuni.

Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus

Gabriel Dorobanțu a ținut să le mulțumească medicilor pe care îi vede ca pe niște eroi care i-au salvat viața.

”Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc, iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată apreciera d-lui Zanfir, managerul Spitalului Covid Băicoi – Patrik”, a scris artistul pe Facebook.

Interpretul de muzică usoara locuiește acum în Cornu, din Județul Prahova, după ce a decis că vrea să trăiască departe de agitația Capitalei.

„Pentru mine, faptul că am plecat de vreo 18 ani din Bucureşti înseamnă mare lucru. Eu nu m-am retras din activitate aşa cum credeţi voi şi cum spuneţi voi mereu, eu am plecat din Bucureşti pentru că am vrut să respir aer curat şi atâta tot. ”, spunea Gabriel Dorobanțu la Antena Stars.

In prezent se bucură în fiecare zi de tot ce îi oferă viața, iar peste doar o lună de zile Gabriel Dorobanțu va împlini vârsta de 68 de ani!

În luna septembrie, Patrick Medical Center din Băicoi a fost introdus în lista unităţilor sanitare care vor prelua pacienţi COVID-19, dar şi suspecţi de infectare cu noul coronavirus. „În lista spitalelor din Prahova unde sunt trataţi pacienţi suspecţi şi confirmaţi COVID-19 intră şi Patrick Medical Center din Băicoi. Locuri disponibile: 7 pentru suspecţi şi 24 pentru confirmaţi”, se arăta într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Nicolae Botgros a avut și el COVID-19

Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus, la fel ca și Nicolae Botgros. Dirijorul a stat internat aproape o lună de zile, iar despre acea perioada spune că a fost un adevărat chin din cauza durerilor pe care le-a avut. Clipele i se pareau extrem de lungi iar gandul ii zbura mereu la cei apropiati.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcăți altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”, i-a mărturisit Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică, potrivit antenastars.ro.

Din fericire, artistul a reușit să treacă peste momentul dificil, medicamentele care i-au fost administrate în timpul în care a fost internat au avut efectul dorit, și mai presus de toate și-a dat seama că este iubit de Dumnezeu.

Adauga un comentariu