Mozaic muzical

Gabriel Dorobantu, solistul care nu imbatraneste. Care este reteta lui?

Publicat: 06 mart. 2018
3

Are 65 de ani, dar arata mai tanar cu 20. Interpretul slagarului „Hai vino iar in gara noastra mica” pare ca a gasit reteta tineretii vesnice si a fost in verva in fata publicului sambata, 3 martie, la concertul dedicat regretatei Madalina Manole.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, Gabriel Dorobantu a urcat din nou pe scena Salii Palatului, pentru a canta cateva piese in spectacolul organizat in memoria Madalinei Manole, solista care si-a luat viata pe 14 iulie 2010, in ziua in care a implinit 43 de ani. Solistul a facut furori la spectacol atat cu repertoriul, cat si cu vestimentatia si accesoriile. Interpretul a debordat de energie, iar ochelarii lui moderni au fost piesa de rezistenta a tinutei. Noi am fost in culisele spectacolului de la Sala Palatului si l-am intalnit pe Gabriel Dorobantu, care era foarte preocupat de felul in care arata inainte de a urca pe scena. „Stati sa ma aranjez, nu vreau sa apar in civil (n.r. in haine de strada, nu de scena) pe Facebook”, ne-a spus splistul, care s-a bucurat de revederea cu colegii sai de breasla. Probabil ca solistului ii prieste aerul de munte, de tara, pentru ca de cativa ani buni s-a mutat la Cornu, in judetul Prahova, departe de aerul poluat din Bucuresti. Locuieste cu mama lui si iata ca nu are griji mari, ci multe bucurii mici.

Cum arata nepoatele cantaretei Maria Dragomiroiu. Ana si Maria o insotesc peste tot

Cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu se mandreste cu cele doua nepotele ale sale.

Ajunsa la varsta de 62 de ani, Maria Dragomiroiu se simte confortabil in postura de bunica. Cantareata de muzica populara are doua nepotele, Maria si Ana, pe care le iubeste enorm si alaturi de care ii place sa isi petreaca tot timpul.

Drept dovada, zilele trecute, artista le-a luat pe cele mici, cu ea, la spectacolul organizat in memoria cantaretei Madalina Manole.

Astfel, Maria si Ana au putut sa-si admire bunica pe scena, cantand la Sala Palatului, iar artista le-a introdus in culise, unde fetitele au facut cunostinta si cu alti artisti mari.

Mandra nevoie mare de urmasele sale, cantareata s-a fotografiat alaturi de ele. “Sunt obosita, dar fericita ca pot petrece timp cu nepotelele mele. Am sosit in tara, din America, in urma cu cateva ore, special pentru concertul de comemorare al Madalinei Manole”, ne-a declarat Maria Dragomiroiu.

Adauga un comentariu