Magazin

Gabriela Cristea a ajuns de urgenta la spital cu fiica cea mica. Imediat au fost internate. Ce diagnostic i-au pus medicii

Publicat: 18 sept. 2019

Gabriela Cristea a ajuns de urgenta la spital cu fiica ei cea mica, Iris. Micuta a avut stari de rau marti, motiv pentru care mama ei si Tavi Clonda au decis sa plece rapid la medic, pentru a primi ajutor. Gabriela Cristea a publicat un mesaj pe retelele de socializare, alaturi de o fotografie cu ea si Iris, in spital. Se pare ca micuta are gastroenterocolita, motiv pentru care medicii au internat-o pentru a-i administra tratamentul necesar. Nu a fost deloc o noapte usoara, insa Gabriela Cristea este sigura ca totul va fi bine.

Mirela Banias a nascut?! Vedeta a publicat imaginea doveditoare

"Trezit ieri dimineata cu chef de joaca, aniversat 6 luni, brusc febra pe la pranz, scaun moale, plecat la medic si pe drum regurgitat in masina, internat urgent, tratament, noapte alba, febra mare dimineata la 5:00 si azi o luam de la capat. Thea Iris Selena are gastro enterocolita!", a scris Gabriela Cristea. Vineri, 6 septembrie, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au crestinat-o pe mezina familiei, Iris Thea. La petrecerea de botez a micutei Iris, cea de-a doua fiica a Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda, participa aproximativ 100 de persoane, prietenii apropiati ai celor doi si familia. 



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit