Cancan

Gabriela Cristea a fost aspru criticată. Cum și-a făcut apariția la un eveniment monden

Publicat: 16 iul. 2021
Gabriela Cristea machiata strident pe Instagram
Gabriela Cristea a debutat în televiziune în 1994, atunci când a prezentat concursul Eurovision la TVR 1

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă și sunt foarte fericiți, alături de cele două fetițe ale lor, Iris și Bella. După multă vreme cei doi au ieșit la un eveniment monden, dar imaginile de acolo i-au supărat pe fani.

Îndrăgita prezentatoare TV și artistul au mers împreună la un eveniment din București și Gabriela a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare. Cei doi au purtat ținute albe, probabil așa cum cerea evenimentul. Tavi Clonda a optat pentru o pereche de pantaloni scurți, cu un maieu și o pereche de adiași albi, în timp ce Gabriela a purtat o rochie albă mulată și lungă, care îi punea talia subțire în evidență.

„În seara asta am iesit in oras cu soțul meu dupa muuuuulta vreme, doar noi doi. A fost…altfel! Am facut poze la panou si am savurat un cocktail doar noi doi. A fost dragut dar tot m-am simtit vinovata”, a scris Gabriela.

Gabriela Cristea, acuzată că și-a editat imaginile

Însă, fanii au luat imediat foc după ce au văzut imaginile și sunt convinși că Gabriela și-a editat imaginile pentru că pare mult mai slabă decât este, în timp ce alții sunt de părere că ținuta lui Tavi e total nepotrivită ci pare că a ieșit la plajă, nu într-un restaurant.

„Vrei să zici că ești așa slabă? Ai strâmbat panoul de atâta „slăbire” , „Oare când te vede lumea in realitate ca de fapt ești de doua ori mai mare decât in pozele ce le pui pe social media nu e șocul mai mare De fapt tu dau ocazia oamenilor sa vb despre aspectul tău fizic prin ceea ce afișezi, când te văd in realitate au un șoc”

 

„Pune mâna și slăbește femeie , dacă tot ești așa obsedată să fii slaba ! Editezi pozele alea de le ia naiba”, `Nu inteleg un lucru: tu esti imbracata casual, dragut, dar sotul tau un tricou putin mai nu de plaja nu ar fi gasit? Ca de fapt toata tinuta lui este de groaznica pentru un eveniment….”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Adauga un comentariu