Cancan

Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat! „Doar o lună de zile și a fost cea mai…”

Publicat: 01 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat Doar o lună de zile și a fost cea mai...
Gabriela Cristea a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu

Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta este una din cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Aceasta este căsătorită cu Tavi Clonda alături de care are doi copii.

În trecut, Gabriela Cristea le-a încins imaginația bărbaților cu un pictorial incendiar, iar acum a făcut o declarație care a lăsat pe toată lumea mască.

Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat în trecut

Trecutul amoros al Gabrielei Cristea este unul dureros. Despre aceste lucruri, vedeta a povestit de mai multe ori pe Instagram. Prezentatoarea a trecut prin mai multe relații care nu au dus nicăieri și printr-un mariaj cu Marcel Toader, cu care a stat cinci ani de zile.

După doi ani de la despărțire, Gabriela Cristea și-a refăcut viața alături de Tavi Clonda pe care l-a cunoscut la o emisiune. Aceștia sunt încă împreună și formează un cuplu extrem de sudat și apreciat.

Recent, Gabriela și-a surprins fanii cu o declarație bombă pe care a făcut-o chiar în cadrul emisiunii sale. Potrivit celor spuse de aceasta, în trecut, nu a rezistat tentației de a înșela, iat timp de o lună de zile Gabriela a jucat la două capete.

Vedeta discuta cu concurenții despre înșelat, moment în care a făcut o destăinuie care i-a lăsat pe toți mască. Gabriela Cristea a declarat, în direct, că și-a trădat în dragoste partenerul de viață timp de o lună de zile și doar o singură dată.

Gabriela Cristea nu a spus pe cine a înșelat

Prezentatoarea a spus că au fost cele mai grele zile din viața ei deoarece îi era extrem de dificil să se împartă între doi bărbați și astfel ea a decis să pună capăt relației secrete.

Gabriela Cristea nu a dat, însă, detalii și despre cine a fost partenerul de viață pe care l-a înșelat.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Câți bani ar încasa Gabriela Cristea?

Prezentatoarea TV activează sub contract, în prezent, cu Antena Stars. Aceasta prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”, o continuare a show-ului ”Mireasa”. Ideea nu este una nouă, ci modificată, căci în primăvară, soția lui Tavi Clonda prezenta „Mireasa – Urzeala Soacrelor”.

Diferența constă în faptul că invitate nu mai sunt mamele concurenților, ci prietenii, rudele sau concurenții din cadrul „Mireasa”, arată paginademedia.ro. Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea a debutat în data de 13 septembrie. Aceasta este difuzată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri.

De-a lungul anilor, despre Gabriela Cristea s-a scris despre sumele pe care l-ar încasa în televiziune. Conform informațiilor, aceasta ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună. Pe timpul când a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris că ar fi primit în jur de 94.000 de lei pentru moderarea emisiunii.

Adauga un comentariu