Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, adevărul despre relația cu Tavi Clonda! Ce se întâmplă între ei, după 7 ani de mariaj

Publicat: 28 iul. 2022
Gabriela Cristea adevărul despre relația cu Tavi Clonda Ce se întâmplă între ei după 7 ani de mariaj
Gabriela Cristea, adevărul despre relația cu Tavi Clonda

Gabrielei Cristea și Tavi Clonda au recunoscut că viața lor s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Dacă înainte reușeau să meargă destul de des în vacanțe și să se bucure de mai mult timp petrecut în doi, vedeta și soțul ei au dat uitării escapadele romantice.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că „vinovați” de această situație sunt chiar micuțele și soțul ei, care sunt de nedespărțit.

Gabriela Cristea: „Am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor!”

Statutul de părinți a venit la pachet și cu multe responsabilități pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, iar asta o recunosc chiar ei.Cei doi își concentrează acum toată atenția către micuțele lor și cu greu reușesc să-și facă timp pentru ei.

Prezentatoarea TV spune că tânjește după o escapadă romantică, însă este dificil să-și convingă soțul să plece în vacanță fară fetițe, căci este nedezlipit de ele.

„Gabriela Cristea: Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor, pentru că nu vrea să se despartă de ele.

Tavi Clonda: Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.

Gabriela Cristea: El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om.

Tavi Clonda: Am fost acum la o emisiune și am lipsit 5 zile și recunosc, a fost cam greu”, au declarat Gabriela Cristea și soțul ei, pentru ego.ro.

Gabriela Cristea: „Nu mi-am închipuit că o să am două fete”

Gabriela Cristea a vorbit și despre cum își închipuia viața de familie, înainte de a deveni mamă. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-a dorit un tată implicat pentru copiii ei, exact cum este Tavi Clonda.

„Nu mi-am închipuit că o să am două fete. Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos. Știi cum se zice: ai grijă ce îți dorești, pentru că se poate îndeplini. Ceea ce nu este rău. Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie”, a mai spus Gabriela Cristea, pentru sursa citată.
Adauga un comentariu