Stiri si curiozitati

Gabriela Cristea, despre cea mai mare surpriza de la aniversarea fiicei sale: „Mi s-a parut incredibil si emotionant in acelasi timp”

Publicat: 26 sept. 2018
3

Gabriela Cristea, indragita moderatoare a emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzata in fiecare zi de luni pana sambata, de la ora 18.45, la Antena Stars, care si-a sarbatorit fiica de numai un anisor in weekend, povesteste unul dintre cele mai emotionante momente din timpul petrecerii aniversare a micutei Bella Victoria Margot.

Vedeta Antena Stars marturiseste ca a fost cu adevarat un eveniment deosebit, cu foarte multi prieteni, o atmosfera calda si multa energie pozitiva.

”Eu mi-am dori foarte mult sa facem o petrecere in curte, iar Tavi mi-a tinut isonul. Am vrut sa fie ca un picnic. Toata lumea s-a simtit excelent si noi la fel. Ne-am bucurat foarte tare ca atat de multi oameni au venit pentru Victoria. Initial am avut 45 de adulti confirmati si 15 copii, iar la petrecere au venit pana la urma 65 de adulti si 20 de copii, ceea ce pentru noi a fost minunat, o surpriza tare placuta. Acum, privind retrospectiv, am convingerea ca am facut cea mai buna alegere pentru ca am putut sa o aniversam in acest mod inedit. A ales de pe tavita pixul, oglinda si banii. Initial nu mi-am dat seama, era si foarte agitata la momentul respectiv, dar mai tarziu, cand am stat doar noi doua in camera, mi-am amintit ca si eu, la randul meu, am ales cand eram mica aceleasi obiecte de pe tava. Mi s-a parut incredibil si emotionant in acelasi timp”, spune Gabriela Cristea.

Adauga un comentariu