Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, gravidă pentru a treia oară? Ce a spus vedeta

Publicat: 09 nov. 2019

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se bucură de fiecare moment petrecut în familie, mai ales de când a venit pe lume cea de-a doua fetiță a celebrului cuplu. Însă, în presă a vehiculat un zvon conform căruia Gabriela Cristea Clonda ar fi din nou însărcinată, cu cel de-al treilea copil. Iată cum a răspuns prezentatoarea tv la aceste informații.

Prezentatoarea emisiunii Like a star a fost întrebată în ultima vreme dacă ar fi gravidă pentru a treia oară, lucru pe care l-a infirmat numaidecât, dat fiind faptul că nu este adevărat. Cei doi părinți își doresc să se concentreze și pe carieră, deoarece în ultimii ani, aceștia nu au fost atât de implicați în proiectele tv.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.loading...

Adauga un comentariu