Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, înlocuită la Mireasa – Capriciile iubirii. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu prezentatoarea TV

Publicat: 14 mai 2022
Gabriela Cristea este o îndrăgită prezentatoare TV din România, urmărită de foarte mulți fani

Gabriela Cristea nu mai prezintă zilele acestea emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii. Prezentatoarea de Antena Stars va fi înlocuită și a dezvăluit și motivul pentru care producătorii au fost nevoiți să facă schimbarea.

Fanii au observat imediat că Gabriela Cristea nu a mai moderat ieri emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii de pe Antena Stars. Prezentatoarea TV nu a fost văzută pe micile ecrane ieri, 13 mai și nu va fi prezentă în platou nici în ediția viitoare, pe 16 mai.

Motivul pentru care Gabriela Cristea a fost înlocuită o scurtă perioadă este faptul că a solicitat două zile de concediu. Împreună cu soțul său, Tavi Clonda, și fiicele sale, prezentatoarea TV a plecat într-o vacanță în România. Cât ea va fi plecată, o altă vedetă îi va ține locul.

Cine îi va ține locul Gabrielei Cristea

Pentru scurta perioadă în care Gabriela Cristea va fi plecată, o prietenă îi va ține locul. Este vorba despre actrița Paula Chirilă (46 de ani), cunoscută pentru filme precum: Zăpadă, Ceai și Dragoste (2021), Scurtcircuit (2017), Nimic nu-mi scapă (2015) și multe altele, dar și pentru aparițiile la Xtra Night Show, în calitate de coprezentatoare.

„Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul. E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”, a declarat o sursă din Antena Stars.
Adauga un comentariu