Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, luată la rost de fani. Vedeta a fost criticată pentru că își editează pozele: „Direct în Photoshop ai căzut”

Publicat: 09 aug. 2022
Gabriela Cristea luată la rost de fani. Vedeta a fost criticată pentru că își editează pozele Direct în Photoshop ai căzut
Vedeta a fost criticată pentru că își editează pozele

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care postează des pe rețelele de socializare. De această dată, prezentatoarea TV a publicat fotografii cu ea din vacanță. Fanii Gabrielei au fost nemulțumiți și au taxat-o pentru postarea făcută.

Deși vedeta postează imagini cu ea și nemachiată, de această dată, urmăritorii ei au considerat că a exagerat cu filtrele.

Gabriela Cristea s-a ascuns în spatele filtrelor

Foarte multe vedete și influenceri apelează la filtrele din mediul online, pentru a își îmbunătăți aspectul. În ultima perioadă, internauții de pe Instagram își doresc să vadă persoanele publice, cât mai natural. Prin editarea fotografiilor, cele mai multe persoane expuneau o realitate falsă, deoarece păreau mai slabe sau cu un ten perfect.

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care nu se teme să își arate și chipul natural. Prezentatoarea TV a publicat de nenumărate ori fotografii cu ea, cât mai naturală. Cu toate acestea, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în vacanță, frumoasa brunetă a postat două selfie-uri. Comparând cu imaginile cu ea din trecut, schimbările erau vizibile. Cele două imagini au stârnit un val de reacții, iar urmăritorii au taxat-o imediat pe Gabriela.

Cum au taxat-o fanii pe Gabriela Cristea

Deși există multe persoane care o apreciază pe Gabriela, aceștia au atenționat-o pentru ceea ce a făcut. Vedeta a publicat imagini cu ea, în care chipul ei era evident schimbat.

„Am cazut de luni dimineața cu fața direct într-un machiaj…”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram.

Cei care o urmăresc pe conturile de socializare, i-au zis brunetei că nu machiajul este cel care o modifică atât de mult, ci filtrele. De asemenea, unii dintre ei au spus că nu arată așa cum o văd ei pe micul ecran.

„Căzut cu fața direct în filtre”; „Ce ne-am face dacă aplicațiile care ne fac altfel decât suntem, ar funcționa și la emisiunile TV”; „O tonă de filtru”; „Direct în Photoshop ai căzut”; „Frumoasă, dar scoate filtrul”; „Păcat că la TV arăți altfel”; „Doamne ferește și doamne ajută să nu dispară cumva toate filtrele astea că v-ar nenoroci pe toate”; „Nu înțeleg de ce dacă aveți 45+ vreți sa păreți de 20 de ani…. Sunteți penibile”, au fost câteva din comentariile adresate Gabrielei Cristea.
Adauga un comentariu