Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, momente neplăcute în vacanță. Vedeta a avut nevoie de ajutor: „S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut”

Publicat: 28 ian. 2022
Gabriela Cristea cu o rochie roz cu buline
Gabriela Cristea a avut parte de o întâmplare cu adevărat neplăcută în vacanță

Gabriela Cristea a avut parte de o întâmplare cu adevărat neplăcută în vacanță! Îndrăgita prezentatoare TV a căzut în fața a mai multe persoane, chiar în mall, însă asta nu este tot, fiindcă s-a ales cu numeroase probleme. Iată ce a pățit la picior și cum se simte în aceste momente!

Ei bine, Gabriela Cristea și familia ei au așteptat cu nerăbdare să plece în vacanță, însă nu s-au putut bucura pe deplin de acele zile, asta fiindcă frumoasa prezentatoare a fost accidentată.

Ce a pățit prezentatoarea TV în vacanță

Îmbrăcată extrem de elegant și frumos, cu niște tocuri înalte și la fel de impresionante, Gabriela Cristea a dorit să se răsfețe cu o sesiune de shopping alături de Tavi Clonda, însă a avut parte de o adevărată surpriză neplăcută.

Într-o clipă de neatenție, pantoful i-a alunecat și a căzut în mall, în fața a mai multe persoane. Partenerul de viață al Gabrielei Cristea a sărit imediat în ajutorul ei astfel că a ridicat-o și a dus-o într-un loc sigur pentru a vedea ce a pățit.

Cum se simte în aceste momente

În direct la Xtra Night Show, Gabriela Cristea a mărturisit că de câteva zile bune urmează un tratament, asta după ce în urma căzăturii s-a ales cu o întindere de ligament. De asemenea, o perioadă foarte bună de timp a stat pe calmante și pastile antiinflamatorii.

Ei bine nu, deși avea piciorul vânăt și foarte umflat, Gabriela Cristea nu a mers la urgențe și nici la un medic, ci a ales să își sune un prieten de familie care a văzut cum arată piciorul ei și a îndrumat-o către tratamentul pe care-l ia, totul fiind sub control în aceste momente.

„Am căzut foarte nașpa în vacanță. Îmi făcusem un butuc de picior. Nu vreți să știți cum am căzut. Aveam o pereche de pantofi de fiță care alunecau foarte tare că erau din piele. S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut. Am o întindere de ligament, am fost vânată, pe picior, degetele. (…) Nu m-am dus la doctor, l-am sunat pe medicul nostru online. Sunt pe antiinflamatoare. În mod normal trebuia să mă duc la fizioterapie dar cine are timp? Lasă că îmi trece așa cu grijă”, a declarat Gabriela Cristea în direct la XNS.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu