Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, primele declarații după infectarea cu Covid-19: „M-am simțit foarte rău”

Publicat: 15 oct. 2021

Virusul Covid-19 a luat cu asalt chiar și lumea mondenă a showbiz-ului românesc, astfel tot mai multe vedete sunt infectate cu SARS-COV-2. Ieri, Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv, însă, din fericire, a făcut o formă ușoară, astfel nu a fost nevoie să ajungă la spital, pe mâna medicilor. Prezentatoarea TV a oferit declarații exclusive la Antena Stars, astfel a mărturisit cum se simte în aceste momente, dar și cum traversează această perioadă.

Prezentatoarea de la Mireasa, capriciile iubirii, ne-a oferit în urmă cu doar câteva clipe declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2. Încă de ieri, Gabriela Cristea a început să se confrunte cu simptomele virusului, însă în aceste momente totul se îndreaptă spre bine.

Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost infectată cu Covid-19

A încercat pe cât posibil să se protejeze de virusul care face ravagii în lume, însă se pare că în ciuda acestor încercări, tot a fost infectaă. Prezentatoarea TV este vaccinată cu ambele doze, astfel nu a făcut o formă gravă. În prezent, Gabriela Cristea s-a autoizolat în dormitorul matrimonial din casă, în timp ce fetițele sale și Tavi Clonda stau cu mască prin casă și se testează la o zi distanță pentru a se asigura că nu intervine nimic.

Legat de simptomele pe care le-a avut, partenera de viață a lui Tavi Clonda a povestit că ieri totul a fost mai intens, astfel a avut temperatură, însoțită de frisoane și dureri musculare, însă astăzi totul se îndreaptă spre bine.

Cât despre gust și miros, cele mai întâlnite afecțiuni ale coronavirusului, Gabriela Cristea a povestit că încă are aceste simțuri, însă nu ca atunci când nu era infectată, argumentând că există o schimbare, dar nu-și dă seama foarte bine.

„Vreau să promoveze ideea ca sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus. În doua zile cred ca voi fi bine, însă tot rămân în izolare. Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut temperatura, azi nu mai am deloc. În același timp durerile musculare au trecut și ele. Totul se întâmplă foarte repede. Sincera să fiu încă nu mi-am pierdut total gustul, mirosul nu sțiu încă, nu-mi dau seama.

Nu pot sa spun ca nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Pofta de mâncare nu prea am. E destul de dificil sa le explic fetelor ca nu pot sa stau cu el, aseară băteau în ușă și ma strigau de după usa ca vor sa ma vadă. Eu stau izolata în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu masca. Încercăm sa facem o joaca din asta.”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Gabriela Cristea.

Optimistă, așa cum o știm cu toții, Gabriela Cristea este de părere că în maxim două zile nu o să mai aibă nimic, totul datorită vaccinul, care după spusele ei, a ajutat-o enorm. Deși crede că se reface imediat, prezentatoarea TV a mărturisit că o să rămână în continuare în carantină, atât timp cât este nevoie, pentru a nu transmite virusul.

Paula Chirilă a prezentat Mireasa – Capriciile iubirii, după ce Gabriela Cristea a fost depistată pozitiv

în seara zilei de joi, telespectatorii Antena Stars au avut o surpriză atunci când emisiunea ”Mireasa – Capriciile iubirii” a început. În locul Gabrielei Cristea, care a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, la cârma show-ului a apărut nimeni alta decât Paula Chirilă.

Colega lui Dan Capatos, deși a apărut zâmbitoare pe post, a ținut să recunoască că noul job o face să trăiască emoții rare, însă se bucură că le poate fi alături concurențiilor din casa ”Mireasa” și de ajutorul colegei sale. Ei bine, cu toate astea, atât noi, cât și telespectatorii, o așteaptăm nerăbdători pe Gabriela Cristea înapoi la micile ecrane.

Adauga un comentariu