Stiri si curiozitati

Gabriela Cristea risca sa piarda sarcina! Cu ce probleme grave se confrunta vedeta ..

Publicat: 08 nov. 2018

In primavara anului viitor, Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor deveni parinti pentru a doua oara. Prezentatoarea tv a facut declaratii emotionante in cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, scrie Libertatea. A povestit despre cea mai frumoasa perioada din viata ei. Mai mult, vedeta a vorbit si despre cum a aflat ca este din nou insarcinata.

Gabriela Cristea vorbeste despre problemele pe care le are cu a doua sarcina

„Nu ne-am planificat, dar nici nu ne-am opus. La inceput am zis ca e vreo dereglare. Nu am avut niciun simptom. Am facut un test de sarcina. Nu am crezut ca va iesi pozitiv. Tavi isi dorea asta. Eu ma gandeam sa mai asteptam putin.

El a fost super incantat. I-am zis: Uite ce mi-ai facut! Am fost putin speriata, pentru ca mi s-a parut diferenta foarte mica. Slabisem, mergeam la sala. Imi reveneam dupa sarcina. Era bine”, a spus Gabi Cristea pentru VIVA!

Chiar daca sarcina se afla la inceput, Gabi Cristea s-a ingrasat deja 6 kilograme.

„Am acumulat multe kilograme de cand am aflat ca sunt insarcinata, vreo sase. Sunt multe, dar nu ma stresez, pentru ca sunt o femeie ca oricare alta. Nu am avut greturi, nici cu Victoria. Nu mi-am planificat concediul de maternitate si nici nu mi-am propus cand o sa il iau. Deocamdata ma simt bine. Mi s-a mai patat pielea, in rest, alte lucruri nu au existat.

Acum suntem mai relaxati. Sunt mai bine decat la prima sarcina, pentru ca mi s-au reglat multe lucruri in organism. Fluxurile mele sanguine sunt mai bune decat la prima sarcina. Trebuie sa fac o serie de investigatii pentru a vedea ca totul este bine.

Insa acum, nu m-am mai panicat. La aceasta sarcina nu am voie sa ridic sau sa car.

Teoretic nu mai am voie sa o ridic pe Victoria, care are aproape 10 kilograme. Totul trebuie facut in limita bunului simt. Spre final voi fi monitorizata mai des si o sa vedem cand vom decide momentul in care voi naste. O sa nasc prin cezariana, mai ales ca nu sunt nici macar doi ani intre sarcini”, a mai adaugat vedeta.loading...

Adauga un comentariu