Cancan

Gabriela Cristea s-a confruntat cu perioade dificile. Ce a pățit fiica ei Victoria

Publicat: 10 aug. 2021
Gabriela Cristea se sprijina pe o camera de luat vederi
Cunoscuta prezentatoare tv, Gabriela Cristea, a trecut prin perioade extrem de dificile

Gabriela Cristea s-a confruntat cu perioade dificile în creșterea celor două fetițe ale sale. Vedeta TV are o familie frumoasă și un soț care îi este mereu alături. Într-un episod oarecum recent, prezentatoarea TV a tras o sperietură soră cu moartea atunci când a găsit-o pe Victoria acasă cu febră mare.

Gabriela venea de la filmări și când și-a văzut fetiță în starea în care era a mers direct la spital.

Gabriela Cristea s-a confruntat cu perioade dificile

Gabriela Cristea și fiica ei cea mare au fost nevoite să petreacă noaptea la spital, timp în care medicii i-au administrat tratamentul necesar.

Alt episod extrem de dificil pentru aceasta a fost atunci când și-a dus fetele la grădiniță. Lacrimile au curs șiroaie, iar îndrăgitei prezentatoare i s-a rupt sufletul când Iris și Victoria nu voiau să fie despărțite de mama lor.

Chiar dacă situația s-a schimbat și cele două s-au acomodat la grădiniță, la vremea respectivă schimbările păreau drastice.

”Astăzi, dacă mă întrebi, au urlat amândouă. Asta după ce, de vreo lună, sunt foarte fericite că merg la grădiniță. Amândouă au avut un puseu de personalitate, chiar o criză de tantrum, la prima oră a dimineții (râde). A fost ok, pentru că am învățat să trec peste aceste crize și, stând de vorba cu educatoarele și doamnele care se ocupă de ele, mi s-a explicat că eu trebuie să am tărie de caracter, pentru că ele profită.

Am trecut peste, am înghițit în sec, pentru că nu e ok să îți vezi copilul făcând o criză de tantrum, și le duc frumușel la grădiniță, iar lor le este foarte bine și vin fericite de acolo. Cel puțin la Victoria, cea mare, se vede o evoluție extraordinară de când e la grădiniță, iar celei mici i se dezvoltă din ce în ce mai tare personalitatea, ceea ce… la momentul ăsta nu e un lucru chiar grozav (râde). Pe viitor va fi bine pentru ea”, a spus Gabriela Cristea pentru VIVA!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor neapărat să meargă în vacanță

Gabriela Cristea și soul ei Tavi Clonda își doresc foarte mult să meargă în vacanță alături de fiicele lor. Cei doi nu își doresc însă să plece în afara țării, având în vedere situația în care ne aflăm. Ei își doresc să e relaxeze în România, bifând litoralul românesc și un sejur la munte, iar fanii acesteia sigur vor găsi imagini pe Instagramul vedetei cu activităile pe care le va avea.

”Munca acum este pe sfârșite, pentru că urmează perioada de vacanță. Practic, mai am vreo două zile de muncă, după aceea plecăm în vacanță. Nu știu dacă să îi spun din fericire, sau din păcate, mai am de muncit și în vacanță, dar nu mă plâng. Important e să ai de muncă și oricum, nu e o corvoadă.

Cu copiii, de când le-am dus la grădiniță, toate s-au aranjat. E totul mult mai simplu și mai ușor. Luăm noi vacanță și vor lua și ele de la grădiniță, acum sunt la școala de vară. Abia aștept să ne petrecem tot timpul împreună, e un fel de a recupera perioada pe care nu o petrecem astfel, atunci când noi muncim și ele merg la grădiniță”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu