Cancan

Gabriela Cristea se menține tânără și își surprinde fanii. Cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare

Publicat: 08 apr. 2022
Gabriela Cristea se menține tânără și își surprinde fanii. Cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare
Gabriela Cristea se menține tânără și face furori pe rețelele de socializare cu noul look.

Celebra prezentatoare Gabriela Cristea se mențină tânără și își surprinde fanii ori de câte ori are ocazia. Recent, vedeta a uimit cu noul look, iar reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară. Aceasta a fost apreciată pentru transformarea fizică spectaculoasă. Gabriela Cristea este activă în spațiul virtual și nu de puține ori este protagonista unor controverse în lumea mondenă. Iată cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea se menține tânără și face furori în mediul online

Îndrăgita prezentatoare tv Gabriela Cristea și-a uimit recent admiratorii cu o schimbare de look spectaculoasă. Vedeta și-a schimbat tunsoarea, iar noua apariție fresh a fost extrem de apreciată. Fanii au admirat curajul acesteia și au avut doar cuvinte de laudă pentru transformarea care o întinerește pe frumoasa moderatoare tv.

Gabriela Cristea are planuri mari de viitor și își dorește să slăbească. Vedeta a recunoscut să se luptă de ceva vreme cu kilogramele în plus, dar nu va renunța până când nu va ajunge la silueta mult dorită.

,,M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice.

Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. (…) Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer.”, a mărturisit vedeta tv.

La vârsta de 47 de ani, Gabriela Cristea se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei superbă. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de Tavi Clonda, iar de când a devenit mamă se declară o femeie împlinită. Aceasta își asumă trecutul controversat și nu ține cont de criticile celor din jur.

O altă vedetă faimoasă din showbiz-ul autohton care a fost criticată pentru trecutul scandalos este Serghei Mizil. Acesta nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite și se mândrește cu viața de lux pe care o duce.

Ce spune vedeta despre aparițiile sale din mediul online

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a fost ținta criticilor internauților, aceștia sancționând-o pe vedetă pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru faptul că și-ar modifica pozele pentru a părea mai slabă. Mai mult, prezentatoarea tv s-a afișat nemachiată, iar replicile dure ale unora nu au întârziat să apară.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu ține cont de criticile celor din jur și se afișează în ipostaze inedite. Vedeta își asumă fiecare apariție publică, dar și trecutul controversat. Aceasta se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal are parte de susținerea soțului ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Gabriela Cristea se afișează pe rețelele de socializare alături de fetițe și de partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Celebra moderatoare a făcut de curând o schimbare de look și își dorește să slăbească pentru a ajunge la o siluetă fără cusur.

Vedeta a făcut furori și pe vremea când era tânără. Aceasta a pozat în celebra revistă Playboy, iar pictorialul incendiar i-a adus și mai multă celebritate. Altfel stau lucrurile când vine vorba de prezentatoarea Raluca Arvat. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și încearcă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

În pofida trecutului controversat și a scandalurilor în care a fost implicată, Gabriela Cristea se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Gabriela Cristea se menține tânără și face furori pe rețelele de socializare cu noul look. Prezentatoarea și-a surprins fanii cu înfățișarea sa, iar pe viitor își dorește să slăbească pentru a fi în formă și a avea o siluetă fără cusur.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu