Cancan ultimă oră

Gabriela Cristoiu a mărturisit că se luptă cu depresia de câțiva ani: ,,Boala nu te întreabă dacă poate să vină”

Publicat: 15 aug. 2021
Gabriela Cristoiu a mărturisit că se luptă cu depresia de câțiva ani Boala nu te întreabă dacă poate să vină
În urmă cu două luni, Gabriela Cristoiu a fost bătută crunt de către fostul ei partener, iar recent, aceasta a fost agresată în scara blocului în care locuiește de către un bărbat, în toiul nopții

Gabriela Cristoiu trece printr-o dramă greu de imaginat. Aceasta a mărturisit că de mulți ani se confruntă cu depresia. În cadrul unui interviu, Gabriela Cristoiu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Gabriela Cristoiu a vorbit în cadrului unei emisiuni despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Aceasta a mărturisit faptul că de ani buni suferă de depresie, lucru pe care apropiații ei îl cunosc. Din cauza diferitelor probleme cu care s-a confruntat, Gabriela Cristoiu caută să își găsească tăria de a merge mai departe.

„Eu cred că sunt într-o depresie în acest moment. Eu de 3-4 ani sunt, stau în casă cu draperiile trase, stau în pat, tristă, eu par un om vesel, dar nu, eu sufăr. Au fost multe persoane care au încercat să mă scoată din depresie. Ajungi la un moment dat să nu te mai bucure nimic. Sunt un om nefericit.

Nu cred că sunt într-un loc bun, lângă persoanele care trebuie. Vreau să plec cât mai departe de aici, într-o altă țară, nu permanent, ca o gură de aer. Nimănui nu îi doresc să treacă prin ce am trecut eu în acele momente. Simțeam că sunt la un pas de moarte. Nu pot să o controlezi, boala nu te întreabă dacă poate să vină. Sunt într-o perioadă în care nu știu ce vreau, este foarte greu. Nu îmi găsesc locul. Prin câte poți să treci în viața asta?”, a declarat Gabriela Cristoiu.

Gabriela Cristoiu a trăit spaima vieții într-o noapte, când a ieșit cu patrupedul la plimbare

În urmă cu două luni, Gabriela Cristoiu a fost bătută crunt de către fostul ei partener, iar recent, aceasta a fost agresată în scara blocului în care locuiește de către un bărbat, în toiul nopții. Incidentul a avut loc noaptea trecută, atunci când Gabriela Cristoiu a dus gunoiul și a ieșit cu patrupedul la plimbare. Gabriela Cristoiu a mărturisit faptul că bărbatul care a urmărit-o a încercat să o jefuiască. De asemenea, bărbatul nu ar fi român, iar aceasta a simțit că ceva rău se va întâmpla, din moment ce bărbatul era deghizat și se îndrepta amenințător spre ea. Totodată, Gabriela Cristoiu povestește faptul că în condițiile în care se va mai întâmpla acest lucru, va face tot posibilul să fie pedepsit.

”Eu am fost în urmă cu două seri să duc gunoiul și atunci a venit un domn, a intrat după mine în scara blocului . Am urcat pe scări și el a urcat după mine, s-a prefăcut că merge la un alt apartament, a pus doar mâna pe ușă și apoi s-a întors și mi-a băgat mâna în geantă. Nu a furat nimic, nu avea ceva, dar contează intenția. A venit deghizat, a făcut ceva premeditat, m-a hărțuit, mi-a fost teamă pentru viața mea. Cred că încă mă hărțuiește, dacă aflu cine e îl bag la pușcărie”, a spus Gabriela Cristoiu.

În seara respectivă, Gabriela Cristoiu s-a temut pentru viața ei, s-a speriat și a tras un semnal de alarmă: ”Eu îi spun acum că nu are cum să facă astfel de lucruri, sunt copii pe străzi, sunt femei. Nu putem să lăsăm infractori să umble liberi pe stradă. Nu există așa ceva, nu se poate. Mi-a fost foarte teamă, m-am temut pentru viața mea”.

 
Adauga un comentariu