National

Gabriela Eminovici a murit din cauza COVID-19! Era șefa secției de cardiologie din Spitalul Județean Sibiu

Publicat: 29 apr. 2021
Gabriela Eminovici, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I din Sibiu, la birou
Gabriela Eminovici, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I din Sibiu

Gabriela Eminovici, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I din Sibiu a murit din cauza COVID-19. Tristul anunț a fost făcut pe o rețea de socializare de reprezentanții spitalului din Sibiu. Medicul avea 55 de ani.

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace!”, este mesajul reprezentanților Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„S-a stins din viață un cardiolog de excepție…”

Reprezentanții spitalului au spus că Gabriela Eminovici a fost un medic cardiolog de excepție, având o reală vocație și o pregătire deosebită. Aceasta și-a îngrijit pacienții cu devotament și empatie și va rămâne mereu în inimile tuturor.

„S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață”, au mai spus cei de la spital.

„Este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări”

Mesajul reprezentanților spitalului se încheie cu recomandarea ca toată populația să se vaccineze, pentru a limita numărul de infectări și de cazuri grave.

„Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Comentarii
Adauga un comentariu