Cancan

Gabriela Firea a rupt prietenia cu Simona Gherghe. Răzvan Săndulescu a condus campania lui Nicușor Dan

Publicat: 30 sept. 2020
Gabriela Firea si Simona Gherghe la antena1
Gabriela Firea a rupt prietenia cu Simona Gheorghe după ce soţul acesteia, Răzvan Sandulescu, a condus campania lui Nicusor Dan

Gabriela Firea a rupt prietenia cu Simona Gherghe după ce soţul acesteia, Răzvan Sandulescu, a condus campania lui Nicusor Dan. Cele două au fost prietene la cataramă timp de 20 de ani. Din nefericire, interesele politice le-au îndepărtat pe cele două.

Răzvan Săndulescu, soţul SImonei Gherghe, a devenit şeful de campanie a lui Nicusor Dan pentru alegerile locale din 2020. Acesta ar fi fost principalul motiv ce a dus la ruptura prieteniei dintre cele două.

Gabriela Firea a rupt prietenia cu Simona Gherghe din cauza soţului prezentatoarei de la Antena1

Gabriela Firea a recunoscut într-o conferinţă de presă faptul că a fost deranjată ca soţul Simonei Gherghe a condus campania lui Nicusor Dan. Mai mult, fostul primar al Capitalei a blamat modul de conduită al campaniei lui Nicușor Dan, lovind, astfel, direct în cei ce îi considera prieteni până nu de mult.

‘Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii’, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea nu îl iartă pe Nicușor Dan: „Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag”

Gabriela Firea a comentat o postare făcută de Nicușor Dan pe o rețea de socializare. Aceasta a afirmat că din cauza ELCEN care aparține de Guvernul Partidului Național Liberal bucureștenii nu au beneficiat mereu de apă caldă. Aceasta acuză că reviziile au fost intenționat prelungite.

Deși în campanie Nicușor Dan o contrazicea pe Gabriela Firea, prin această postare el a recunoscut că soluțiile nu sunt la primărie ci la ELCEN. Totuși, prezența sa la societate unde s-a întâlnit cu Claudiu Crețu, a fost pentru a poza „prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala”, după cum afirmă fostul Primar General al Capitalei.

„Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucurestenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza «reviziilor» prelungite INTENTIONAT de catre ELCEN, care apartine de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice ca acolo sunt «solutiile», nu la primarie! Cand spuneau eu, ma contrazicea! Nu credeam ca o sa-mi dea atat de rapid dreptate!

Si nu s-a dus la ELCEN sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor.
Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata”, a declarat Gabriela Firea.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedetă a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Răzvan Săndulescu a fost mai întâi jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. Între anii 2000-2002, Răzvan Săndulescu a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. Nu în ultimul rând, de numele lui Răzvan Săndulescu este legată campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei. Campanie care a fost încununată de succes.
Adauga un comentariu