National

Gabriela Firea aduce acuze grave la adresa lui Nicușor Dan

Publicat: 22 sept. 2020
Nicușor Dan și Gabriela Firea
Nicușor Dan și Gabriela Firea

Gabriela Firea l-a acuzat, marți, pe Nicușor Dan că a viciat dezbaterea electorală și că a căutat să o insulte atunci când a folosit cuvântul „panaramă”.

Prezentă la emisiunea lui Radu Tudor, Punctul de întâlnire, Firea a spus că, în locul unor dezbateri electorale pe teme de interes pentru bucureșteni, candidatul forțelor de dreapta a apelat la subiecte precum „cătușe, șpagă și panarame”.

„Eu dorm foarte liniștită noaptea, pentru că știu ce am făcut. Mă întreb, însă, dacă Nicușor Dan doarme la fel de liniștit. Toate instituțiile statului ne verifică (Primăria Capitalei, n.r.) , sunt la noi și au încercat să găsească ceva, dar nu au găsit niciun capăt de ață. Să iasă în față cine a dat șpagă, mie sau altcuiva din Primărie”, a spus ea.

Cât privește expresia „panaramă”, folosită luni de Nicușor Dan într-o declarație publică, actualul primar general nu are nicio îndoială:

„La mine s-a referit, pentru că înainte a vorbit despre neajunsurile din București, apoi a rostit cuvântul care nu-i face cinste – panaramă, după care a spus că este cu panarama la egalitate. Deci nu se poate crea confuzia că se referea la doamna Dana Budeanu sau – cum încearcă se se eschiveze acum – că s-ar fi referit la două doamne care, pe sistem USR, merg la evenimente și adresează întrebări incomode”, a susținut Gabriela Firea.

Gabriela Firea i-a trimis un SMS lui Nicușor Dan: Semnat, Gabriela Firea, actual şi viitor primar. Succes la locul 2

Gabriela Firea i-a trimis un SMS lui Nicușor Dan. Într-un interviu realizat la Antena 3, Primarul General al Capitalei a povestit un episod amuzant din războiul dintre Firea şi Nicușor Dan. Edilul Capitalei a explicat că a primit un SMS din partea lui Nicușor Dan prin care era anunţată de o dezbatere.

Gabriela Firea susţine că i-a răspuns în stilul ei personal şi că a fost destul de ironică în abordare. Totuşi, primarul Capitalei a explicat că a pus şi câteva emoticoane în SMS.

Gabriela Firea s-a semnat, în SMS-ul către Nicușor Dan cu: Semnat, Gabriela Firea, actual şi viitor primar.Succes la locul 2

În cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, Gabriela Firea a povestit un episod mai amuzant din războiul pe care aceasta îl are cu Nicușor Dan. Primarul Capitalei susţine că a fost invitată de contracandidatul ei la o dezbatere cu o oră înainte ca aceasta să aibă loc, lucru total de neacceptat. În altă ordine de idei, Gabriela Firea i-a răspuns ironic lui Nicușor Dan, afirmând că şi-a semnat mesajul de răspuns în mod caracteristic.

„Mi-a dat mesaj la ora 10.00 că vrea să ne întâlnim la ora 11.00. I-am răspuns şi eu în stilul meu personal la acel mesaj. Cum să nu îi răspund? I-am răspuns că dacă stă atât de bine în sondaje cum pretind dumnealui şi domnul Orban, de ce mai vrea întâlnire cu mine?

Şi am zis râzând, i-am răspuns cu emoticoane – că totuşi trebuie să fim relaxați să ne ridicăm şi imunitatea că altfel ne îmbolnăvim de COVID – „dar de ce sunteţi aşa de disperaţi să vă întâlniţi cu mine, dacă staţi aşa bine în sondaje? Că a zis şi domnul premier că staţi foarte bine în sondaje. Vă susţin 3-4 partide toate guvernamentale, instituţii de forţă. Ce nevoie mai aveţi de mine să ne confruntăm?”. Asta a fost discuţia, aşa cu glumiţe, cu zâmbet. I-am semnat `Gabriela Vrânceau Firea, chiar ea, primarul general actual şi viitor. Succes la locul 2`”, a spus Gabriela Firea.

 

Adauga un comentariu