National

Gabriela Firea: „Am demonstrat ca nu functia il face pe om”

Publicat: 19 nov. 2018
1

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

„E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care se considera nedreptatiti. Mi s-a spus in cadrul sedintei ca eu sunt vinovata pentru ca toti parlamentarii PSD din Ilfov si-au dat demisia si eu nu i-am oprit din acest demers. Nu aveam cum, pentru ca a fost o initiativa personala. Ei au reactionat pentru ca erau chemati in fiecare zi la sediul central si erau indrumati sa dea declaratii impotriva mea(…). S-a supus la vot si s-a obtinut majoritate pentru dizolvarea biroului judetean PSD Ilfov. Nu puteam sa raman vicepresedinte, iar colegii mei sa nu mai fie in BPN. E o razbunare. E clar ca domnul Dragnea a vrut sa scape de mine din Comitetul Executiv. Am demonstrat ca nu functia il face pe om!”, a spus Gabriela Firea.

„Eu nu am cerut functii, cand am intrat in PSD. Am inchis un capitol din viata mea. Sunt simplu membru, sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD, nici nu se pune problema. Nu ma leg cu lantul de functiile din PSD”, a mai spus Gabriela Firea.

Adauga un comentariu