Calatorii

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Vom acorda vouchere in valoare de 9.000 de lei pentru masini noi

Publicat: 26 iul. 2018
9

Gabriela Firea, a discutat joi, proiectul ce prevede acordarea a 5.000 de eco-vouchere in valoare de cate 9.000 de lei, pentru achizitionarea unor masini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se ofera in schimbul predarii spre casare a unui autovehicul vechi.

”Vom acorda eco-vouchere, 5.000 pentru inceput, in valoare nominala de 9.000 de lei, pentru achizitionarea de autoturisme prietenoase cu mediul, autoturisme euro 6 sau electrice sau pentru alte mijloace de locomotie. Intr-o discutie cu grupul consilierilor majoritari s-a generat ideea ca aceste eco-vouchere sa poata fi folosite de persoanle care au alte mijloace de locomotie si ocupa un loc de parcare pentru a-l degaja in posibilitatea achizitionarii de electronice si electrocasnice”, a delcarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a prezentat si urmatoarele proiecte importante din domeniul sanatatii.

”Acum suntem in masura sa facem primii pasi. In intreaga lume exita o terapie revolutionara, care se aplica in cazul copiilor care au cancer si anume protonoterapia, care este o modalitate non-invaziva si cu riscuri mai reduse pentru pacienti si care e raspanidta peste tot. Un astfel de centru se va construi in municipiul Bucuresti. Azi aprobam nota conceptuala si acordam o locatie pentru unitatea spitaliceasca”, a mai spus Firea.

Adauga un comentariu