Actualitate

Gabriela Firea, declarații dure transmise ministrului Muncii: „Niciun mușchi nu i s-a mișcat pe față când anunța că nu se măresc alocațiile copiilor”

Publicat: 22 ian. 2020

Prezentă într-o emisiune de televiziune, Gabriela Firea şi-a exprimat indignarea cu privire la atitudinea ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în raport cu pensiile şi alocaţiile. Aceasta susţine că, dacă ar fi fost în locul ministrului, nu ar fi cedat sub nicio formă unei asemenea neregurli şi ar fi fost în stare să ajungă chiar la greva foamei.

”Cel mai grav mi se pare lipsa milei față de cetățeni, lipsa compasiunii față de cetățeni. Eu m-am bucurat că avem o doamnă la Ministerul Muncii. Mă uitam la această doamnă: niciun mușchi nu i s-a mișcat pe față când anunța că nu se măresc alocațiile copiilor. Eu, dacă eram ministru al Muncii mă mutam cu cortul la ușa premierului Orban și nu mai plecăm de acolo, greva foamei, dacă nu mi se acorda promisiunea că se vor face rost de bani pentru alocații, pentru pensii, dar văd că domnul Cîțu împrumută bani și ne împovărează pe noi toți.”, a spus Gabriela Firea.loading...

Adauga un comentariu