Actualitate

Gabriela Firea, despre nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier: „Ne îndreptăm cu paşi vertiginoşi către anticipate”

Publicat: 27 feb. 2020

Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti a apreciat că Florin Cîţu a fost desemnat pentru funcţia de prim-ministru pentru ca parlamentarii să voteze împotriva lui, iar România să se îndrepte către anticipate.

„Cam în acest fel s-a pus problema: să îl scoatem în faţă, în mod evident ca parlamentarii să aibă toate motivele să voteze împotriva dumnealui. Prin urmare, clar, să pice şi acest guvern propus şi, clar, să ne îndreptăm victorios către anticipate. Ne îndreptăm cu paşi vertiginoşi către anticipate, pentru că asta e prioritatea României în acest moment.

Nu coronavirus, nu să facem rost de bani pentru spitalele regionale, pentru autostrăzi, să terminăm Centura Capitalei, să terminăm metroul, să facem Centura verde. Pentru acestea nu sunt bani şi acestea nu sunt priorităţi. Priorităţile sunt să stăm toată ziua în campanie electorală şi în alegeri”, a arătat Firea, răspunzând unei întrebări din partea presei la Primăria Capitalei.

 loading...

Adauga un comentariu