National

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a plecat în vacanță cu documente originale din Primăria Capitalei: „Nu ai voie!”

Publicat: 05 aug. 2021
Atac violent la Nicușor Dan
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Fostul primar general Gabriela Firea a declarat joi, la Antena 3, că edilul Capitalei, Nicușor Dan, ar fi luat cu el în concediu documente originale din primărie, lucru interzis de lege.

Potrivit lui Firea, documentele ar fi fost luate „sub pretextul studiului”. „Nu ai voie sa scoti din institutie documente publice in original, este ilegal. Trebuie sa le studiezi la locul de muncă, semnezi sau nu semnezi”, a zis fostul edil.

Nicuşor Dan şi-a delegat pe 30 iulie atribuţiile de primar general către Diana Pungă, administrator public în PMB, şi către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică din Primăria Capitalei, potrivit unor documente consultate de News.ro. La şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni dimineaţă, edilul general a intrat online, prin intermediul video, nefiind prezent fizic la întrunire, ci la un hotel din Bulgaria. În weekend, Nicușor Dan a fost fotografiat într-o ținută de plajă la o terasă din Olimp.

Adauga un comentariu