National

Gabriela Firea: Marti voi semna plangerea penala impotriva presedintelui pentru amenintare si santaj

Publicat: 14 apr. 2014
1

Gabriela Firea a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii „Butonul de panica” de pe B1 TV, ca va depune marti plangerea penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj.

„Maine la ora 11 vom avea o intalnire cu avocatii nostri si vom da o forma finala acestei plangeri penale. Eu personal m-am simtit amenintata si santajata de spusele presedintelui. Aceia care n-au inteles amenintarea facuta de presedinte inseamna ca vor sa traiasca in Belarus.

Citeste si Firea raspunde atacului lui Basescu: Ma tem pentru familia mea. Amenintarea presedintelui

Un presedinte de tara care ameninta explicit un senator cu eliminarea fizica si arestarea sotului, inseamna ca doresc sa mergem inapoi, nu inainte cu democratia. Maine vom depune plangere penala, nu stiu ce fac ceilalti parlamentari PSD, dar eu una o semnez. Am inteles ca si Victor Ponta va semna”, a spus Gabriela Firea.

Citeste si Elena Udrea: Pandele este exact pe tiparul baronilor locali. Si-a pus nevasta senator si

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate ca si acum poate spune ca Gabriela Firea este „o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”.

Citeste si Ioana Basescu: Firma de la care am cumparat terenul nu poate fi sanctionata cu nulitatea

Acesta a spus ca atat el, cat si fiica sa Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si ca senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului”.

Comentarii
Adauga un comentariu