National

Gabriela Firea: Niciodata nu voi promite autostrazi suspendate. Trebuie sa punem capat haosului din Capitala!

Publicat: 20 apr. 2016
1

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, a fost invitata intr-o emisiune TV unde a fost intrebata ce ar avea de reprosat lui Sorin Oprescu, in contextul programului pentru Bucuresti. Firea a explicat ca promisiunile legate de proiecte grandioase au fost nepotrivite.

“Primul mandat cred ca a fost unul bun si se vede din toate sondajele, al doilea mandat nu a mai fost atat de performant. Principala acuzatie care I se aduce de catre bucuresteni, eu fiind in Bucuresti de peste 20 de ani, este ca a propus proiecte foarte mari, pe care nu a putut sa le respecte. Cum era ideea cu autostrada suspendata. Eu nu voi promite niciodata asa ceva. Transportul in comun trebuie transformat complet, dar asta inseamna sa  ai investitii sa transformi transportul in comun.”

In plus, Gabriela Firea a explicat ca ar investi mai mult in transportul in comun.

“Datoria RATB ar fi trebuit sa fie rezolvata de mult timp. Exista niste documente la Primaria Capitalei pe care nimeni nu doreste sa le incotmeasca, pentru ca guvernul PSD-UNPR-ALDE a semnat ca 187 de milioane de euro sa vina azi in Romania sa rezolve problema RADET. Primarul interimar nu face nimic in acest sens. Trebuie sa punem capat haosului din Capitala.”

Adauga un comentariu