National

Gabriela Firea: Voi face revolutie

Publicat: 08 iun. 2016

Viitorul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca va face „revolutie in materie de trafic” in Bucuresti. Gabriela Firea a precizat intr-o jumatate de an se va circula mult mai usor in Capitala si a aratat ca primul pas pe care il va face este sa investeasca in transportul in comun.

„Voi face revolutie in materie de trafic in capitala. Am foarte multe solutii care vor decongestiona traficul. In primul rand, investitii masive in transportul public, voi propune acordarea de urgenta a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate sa intre in trafic. Impreuna cu Politia Capitalei vom face in asa fel incat sa avem un sistem de semaforizare inteligent asa cum se intampla in orice Capitala europeana. De asemenea, as dori sa se incheie de urgenta lucrarile la metroul din Drumul Taberei.

Lucrurile deja se misca. Peste doua saptamani voi merge la Bruxelles pentru a debloca proiectele cu fonduri europene care sunt acum inghetate. De un an de zile nu s-a mai lucrat deloc pentru deblocarea acestor fonduri.

In jumatate de an se va vedea ca se vor schimba lucrurile in Bucuresti. Intr-o jumatate de an  se va circula mult mai usor in Bucuresti. Sunt solutii identificate. M-am consultat cu multi specialisti in domeniul traficului, transportului si toti mi-au spus ca desi avem un plan de mobilitate urbana multe lucruri nu se respecta”, a spus Gabriela Firea.loading...

Adauga un comentariu