Cancan

Gabriela Prisăcariu a postat primele imagini cu chipul fiului ei și al lui Dani Oțil. „Shhhh! Să nu afle Dani”

Publicat: 15 oct. 2021
Dani Oțil Gabriela Prisăcariu
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu o lună

Prezentatorul TV Dani Oțil (41 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au devenit părinți pentru prima oară pe 11 septembrie 2021. Modelul a născut prin cezariană un băiețel, care a primit numele Luca Tiago. Recent, pe Insta Story, Gabriela a publicat un videoclip haios în care încearcă să-l învețe pe micuțul de doar o lună să spună „mama”. Pe videoclip, modelul a scris: „Shhhh! Să nu afle Dani”.

În filmarea alb negru se vede pentru prima dată chipul bebelușului. În prima săptămână cu bebelușul acasă, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit la Insta Story: „Am revenit cu un feedback despre cum este cu bebelușul acasă. Vorbesc mai încet pentru că doarme. Ne împrietenim ușor, ușor cu el. E cumințel”.

„Ne refacem așa ușor, ușor. Apropo, căutăm bonă. Lăsați-mi mesaje dacă aveți sfaturi despre unde și cum să căutăm”, a mai spus atunci.

După ce a fost judecată în mediul online pentru revenirea atât de rapidă la silueta dinaintea sarcinii, modelul cu studii juridice le-a arătat celor care au criticat-o ce mănâncă, de fapt, după naștere.

„Nu am slăbit repede. Din 20 de kg mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal. Ce-i drept, mănânc mult mai puțin față de momentul în care eram însărcinată, și alăptez. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză, deci nu prea am poftă de mâncare, nu-mi prea stă gândul la mâncare. În rest, mănânc normal, mese normale. Nu am trecut la mâncat salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este că nu mă stresez deloc cu acest lucru, cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor”, spunea de curând Gabriela Prisăcariu.

Tot luna trecută, Gabriela a postat pe Instagram o fotografie în care era surprinsă purtând o centură menită să ajute abdomenul să revină treptat la formele sale dinaintea sarcinii. În descrierea imaginii, modelul a scris „Adio burticăăăă! ???”. Părerile urmăritorilor Gabrielei au fost împărțite. Silueta ei a fost privită pe de o parte ca o „presiune”, iar pe de alta ca o „motivație”.

Prezentatorul TV și modelul sunt căsătoriți din data de 15 mai 2021. Cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale. Cuplul s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Adauga un comentariu