Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu a publicat prima poză cu certificatul de căsătorie! Dani Oțil mai poartă un prenume și este unul extrem de rar

Publicat: 16 mai 2021
dani otil si gabriela prisacariu
Partenera lui Dani Oțil a născut și este în culmea fericirii

Odată cu ziua în care Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil s-a aflat unul dintre micile secrete ale prezentatorului! Numele său complet! Și asta pentru că frumoasa lui soție a publicat prima poză cu certificatul de căsătorie, iar modul în care a fost realizată imaginea “a lăsat” să se vadă care este al doilea prenume al soțului său.

Gabriela Prisăcariu, fotografie de colecție cu certificatul de căsătorie

Fără să mai prelungim suspansul, vă spunem că numele complet al celebrului moderator de la Antena 1 este Dani-Zeno Oțil, după cum puteți remarca în fotografia din stânga colajului de mai jos. Potrivit etimologilor, “Zeno” este un derivat al numelui grecesc “Zenon”, care provine de la Zeus și semnifică “Darul lui Zeus”. Unii dintre specialiști sunt de părere că mai înseamnă: “zeitate” și “primitor”.

În imaginea încărcată de Gabriela Prisăcariu pe IG Story se poate vedea și verigheta, deși, în mod normal aceasta se pune în ziua cununiei religioase. Însărcinată în ultimul trimestru, vedeta îi va dărui lui Dani Oțil un băiat – vestea a venit în timp ce se aflau în sejurul din Dubai.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, surpriză emoționantă pentru invitați

La un moment dat, în timpul petrecerii de după cununia civilă a cuplului, pe ecranul televizorului aflat printre mesele invitaților a rulat filmarea cu cererea în căsătorie a viitoarei mămici. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, Dani Oțil i-a oferit inelul de logodnă femeii care i-a cucerit inima, sufletul iremediabil – fericitul eveniment s-a petrecut la începutul lui 2020, când au fost plecați într-o vacanță exotică.
Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories

Adauga un comentariu