Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei! Cum arată soacra prezentatorului tv Dani Oțil

Publicat: 26 sept. 2021
dani otil si gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu fericit, mai ales de când au devenit părinți pentru prima oară

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, aceasta și-a ținut urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei, chiar și în timpul sarcinii. Recent, soția prezentatorului TV a postat în secțiunea de Instastory o imagine cu mamai ei, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu fericit, mai ales de când au devenit părinți pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu a postat o imagine cu mama ei, soacra prezentatorului de televiziune, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant! Gabriela îi este foarte recunoscătoare mamei sale, iar cu ocazia zilei de naștere, aceasta i-a mărturisit cât de mult o iubește.

„Acum că știu ce înseamnă să fii mamă. Toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine. La mulți ani, mama!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Ce nume au ales Gabriela și Dani Oțil pentru băiețelul lor

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor și ce nume au ales pentru băiețelul lor. Dani Oțil a mărturisit, recent, că și-a dorit un singur prenume pentru copilașul lui, dar soția lui a vrut ca micuțul să aibă două prenume. Astfel, prezentatorul TV a ales un prenume format din patru litere, iar Gabriela pe celălalt.

Într-un final, cei doi au găsit și numele perfect pentru minunea din viața lor. Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor, pe Instagram, că băiețelul se va numi Luca Tiago Oțil.

Adauga un comentariu