Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu și-a ieșit din minți. Mesajul făcut public de soția lui Dani Oțil

Publicat: 03 apr. 2022
Gabriela Prisăcariu și-a ieșit din minți. Mesajul făcut public de soția lui Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbizul autohton

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima dată cu câteva luni în urmă și își crește copilul așa cum știe ea mai bine. Postează adesea imagini cu cel mic pe rețelele de socializare în care face fel și fel de activități, însă internauții nu se sfiesc să-și dea cu părerea despre felul în care blondina alege să îl crească pe micuțul Luca Tiago.

Recent, Gabriela Prisăcariu a postat o serie de imagini cu micuțul ei băiețel în timp ce mânca banană pisată dintr-o suzetă din plastic. Ulterior, soția lui Oțil a postat și o fotografie cu locul de unde poate fi achizionată acel fel de suzetă, în cazul în care mămicile care o urmăresc și-ar dori și ele pentru bebelușul lor, doar că unele dintre mămici nu sunt de acord cu astfel de accesorii pentru bebeluși.

Gabriela Prisăcariu, deranjată de remarcile fanelor

Gabriela Prisăcariu a postat un mesaj pe care l-a primit de la o admiratoare în care îi spune că nu înțelege rostul unei astfel de suzete în condițiile în care banana este deja moale și poate fi mâncată de bebeluș de sine stătătoare.

Gabriela Prisăcariu i-a dat replica spunând că nu obligă pe nimeni să cumpere ce folosește ea pentru Luca Tiago și că fiecare mămică procedează așa cum crede că este mai bine pentru puiul ei.

Ulterior, modelul a postat conversația pe InstaStory, iar alături a scris și un mesaj pentru toate mămicile care îi dau sfaturi despre cum ar putea să-l crească pe Luca Tiago, fapt care o deranjează din ce în ce mai mult pe blondină.

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă să o mormăie acolo, când pate mânca banana, care este moale ca atare”, a spus o internaută.

„ Păi am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău”, a răspuns soția lui dani Oțil.

„Îți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi cei care sunteți influenceri, după poza cu copilul care molfăie un plastic…puneți

și de unde o aveți ca toate mămicile să o cumpere… de ce?”, a spus internauta.

„Nu mai pot cu mămicile astea perfecte”, a spus Gabriela Prisăcariu.
Adauga un comentariu