National

Gabriela Vranceanu Firea ar putea candida pentru parlamentare

Publicat: 23 sept. 2012
1

Jurnalista Gabriela Firea a devenit membru al Partidului Social Democrat, a anuntat, duminica, intr-o declaratie de presa, Robert Negoita, vicepresedinte al PSD.
El a precizat ca Firea va activa in organizatia PSD Ilfov.
La randul sau, Gabriela Firea a afirmat ca a ales PSD pentru ca vrea sa fie parte a unui partid „care se gandeste la securitate alimentara, la protectie sociala”.
„Am vrut, la 40 de ani, sa pornesc de la zero in domeniul in care cred ca as putea sa realizez niste lucruri impreuna cu noii mei colegi. (…) De ce la PSD? Pentru ca nu voi uita niciodata (…) ca provin dintr-o familie cu patru copii si vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la securitate alimentara, la protectie sociala”, a spus Firea.
Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea ar putea candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna intr-un colegiu din Ilfov, a declarat, duminica, presedintele organizatiei ilfovene a PSD, Robert Negoita.
Acesta a aratat ca in cadrul organizatiei va avea loc o analiza cu privire la candidaturi, dar, din punctul sau de vedere, jurnalista corespunde „categoric” criteriilor pentru a se inscrie in batalia pentru un mandat de parlamentar.
Gabriela Vranceanu Firea a precizat ca Robert Negoita a convins-o sa intre in politica si a afirmat ca daca va corespunde criteriilor partidului va accepta si o competitie pentru Parlament.
„Robert Negoita m-a convins sa intru in politica pentru ca ezitam, deoarece stiu ca este mai simplu sa pui intrebari, dar mai greu sa raspunzi la ele. Daca voi raspunde criteriilor partidului de selectie a candidatilor pentru alegerile parlamentare voi intra si intr-o competitie pentru Parlament”, a aratat Firea, care s-a inscris in PSD.
Ea a adaugat ca i-ar fi mult mai usor sa candideze intr-un colegiu care sa cuprinda orasul Voluntari, acolo unde sotul ei este primar.
„Si sotul meu a avut o contributie in decizia mea de a intra in politica, i-am ascultat opinia, a facut ani de zile politica, nu m-a dezarmat, nu mi-a spus ca nu am ce sa caut acolo, mi-a spus ca e un domeniu foarte greu, ca trebuie sa am mult bun simt, sa-i ascult pe ceilalti si sa nu ma supar foarte tare atunci cand sunt atacata. Mi-a spus ca este o meserie pe care pot sa o fac”, a mai spus jurnalista.

Comentarii
  • DOAMNA FIREA A VAZUT CA NU MAI ARE LOC LA ANTENE SI TOCMAI CE S-A HOTARIT SA FACA POLITICA.CHIAR IN PSD TOTI CARE SE INSCRIU PARTICIPA LA PARLAMENTARE? TOT DOAMNA SPUNEA CA ACUM PRIORITATEA EI ESTE CRESTEREA COPILULUI ,DAR ACUM SE VEDE CA UMBLA DUPA „CIOLAN” CU MULTA CARNE.

Adauga un comentariu